Після Лодзя Маковецька з Фищуком подалися в Краків

Після Лодзя Маковецька з Фищуком подалися в Краків

05.04.2016, 21:29

У місті Краків в Конгресс-центрі ICE Kraków, Польща, під гаслом: ,,Сучасне самоврядування– мешканці, співпраця, інновації” триває II Європейський конгрес місцевого самоврядування.

Участь у конгресі беруть, зокрема, і керівники Чернівецької області, Інга Маковецька, перший заступник голови чернівецької обласної ради та голова Чернівцької ОДА Олександр Фищук.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фищук з Маковецькою поїхали у Польщу

На Конгресі обговорюватимуть систему управління відходами, транспорт в сучасних містах. Ділитимуться думками, як  покращити якість життя мешканців, підвищити якість повітря, як ефективно керувати  інституціями охорони здоров’я. Також говоритимуть про співпрацю між бізнесом і наукою,  інноваційне адміністрування,міжрегіональну і транскордонну співпрацю та добросусідство в Європі: співпраця між регіонами-партнерами.

Фото: Інга Маковецька з Facebook

Источник: http://acc.cv.ua/chernivtsi/9671-chernivetski-chinovniki-podalisya-u-krakiv-za-evropejskim-dosvidom-mistsevogo-samovryaduvannya.

Сайт http://acc.cv.ua/

1


КОМЕНТАРІ (5)

за гроші платників податків  за гроші буковинців ВОНИ ЇЗДЯТЬ І РИЛАМИ КРУТЯТ А ТОЛКУ НОЛЬ!!! ГАНЬБА!!!! ЗАДОВБАЛИ!!!

avatar

буковинці

05 квітня 2016 19:06

Скажіть це Каспруку, він в  середу в черговий вояж вирушає:)

avatar

буковинцям

05 квітня 2016 19:11

Ой, такая дєвочка-припєвочка стоит на фото. баньтика только не хватаєт. А когда же эти ножки в черных чулочках будут думать головой, а не задницей? Инга Степановна, где обещанные решения проблем области? Уже здесь все районы за деньги буковинцев со своим старым нардепом объездили, все рестораны обходили. Подались теперь за границу с Фищуком. А зачем? Какой с вас обоих толк? Ножками подрыгать? Другого толку с Вас, дорогая юбочка в сборочки, как с козла молока. Стыдно за вас, панове.

avatar

маковецкая, где работа?

05 квітня 2016 22:04

а яка різниця яке лайно просерає гроші платників податків -буковинців на свої вояжі і  ЇЗДЯТЬ ТА РИЛАМИ КРУТЯТ А ТОЛКУ НОЛЬ!!! ГАНЬБА!!!! ЗАДОВБАЛИ!!!

для всіх хвойд написано! ГАНЬБА!!! НІ СТИДУ НІ СОВІСТІ! ОДИН КАЛради ПІЯРУ!

 

avatar

буковинці до 05 квітня 2016 19:11

06 квітня 2016 08:39

КАЛради = радиКАЛ

 

бу га га 1000000000000%

avatar

бу га га

06 квітня 2016 08:41