Пілігрім провів особистий прийом громадян в Герці

Пілігрім провів особистий прийом громадян в Герці

03.10.2016, 18:36

Герцаївський район відвідав керівник поліції Буковини, який кожного четверга проводить виїзні особисті прийоми громадян у районах області.Сергій Пілігрім зустрівся з представниками районної влади та мешканцями району.

Під час особистого прийому Сергій Вікторович спілкувався з кожним відвідувачем індивідуально та ретельно з’ясовував суть питань. Кожен мав змогу викласти свою проблему, отримати пораду і дізнатися перспективу рішення піднятого питання.

7

За заявами громадян, котрі потребують детального вивчення, Сергій Пілігрім призначив відповідні перевірки та доручив підлеглим у найкоротший термін розібратися в ситуації. Хід розгляду всіх звернень громадян начальник обласної поліції взяв на особистий контроль.

“Ми працюємо для людей, і робимо усе можливе, аби кожний громадянин почувався у повній безпеці. А цього ми можемо досягти лише у тісній взаємодія поліції з населенням, органами державної влади та місцевого самоврядування заявив головний поліцейський області.” – розповів Сергій Вікторович.

Джерело: http://hertsa.info/ 

1