Підприємець з Чернігова, який розповів, що Оксана Продан торгує законами, відмовився від своїх слів і попросив вибачення (+Заява Союзу ювелірів України)

Підприємець з Чернігова, який розповів, що Оксана Продан торгує законами, відмовився від своїх слів і попросив вибачення (+Заява Союзу ювелірів України)

19.05.2015, 18:38

Підприємець з Чернігова, який розповів, як ювелірні лобісти «домовилися» з Оксаною Продан проштовхнути потрібний законопроект, відмовився від своїх слів. Раніше чоловік говорив, що послуги з лобіювання закону коштували 800 тис. гривень.

Читайте також: Оксана Продан торгує законопроектами? Нардеп каже, що це "чорний" піар (ВІДЕО)

Шановні учасники ювелірного ринку, підприємницька громадо, представники засобів масової інформації !

 Деякі групи впливу прагнуть монополізувати ювелірну галузь. Сьогодні вони націлились на дрібних підприємців, шляхом податкового тиску хочуть позбавити їх професії для того, аби в майбутньому отримувати надприбутки.

 В хід йдуть будь-які методи. Коли стало зрозуміло, що найближчим часом можуть бути внесені зміни до законодавства і галузь отримає економічно обґрунтоване оподаткування, розпочалася кампанія по дискредитації Союзу ювелірів.

 Також намагаються очорнити одного з авторів відповідного законопроекту, хоча колектив, який працював над документом, складається з 9 осіб, з яких лише троє – це народні депутати, а інші – представники Союзу ювелірів та безпосередні учасники ринку.

 Відео зрежисоване, і це очевидно. В ляльководів і в людини, яку посадили перед камерою (і яка не є членом Союзу ювелірів !), хочеться запитати: чи усвідомлюєте ви, що ми будемо захищати власні інтереси, а також власну честь і гідність? Вам не вдасться нас залякати чи принизити. Переконаний, дуже скоро все стане на свої місця, і ювеліри отримають можливість працювати за цивілізованими правилами, а не тими, які нам нав’язують з деяких високих кабінетів.

 Дмитро Видолоб

 президент Союзу ювелірів України

1