Підозрюваний у вбивстві чернівчанина сам прийшов у поліцію

Підозрюваний у вбивстві чернівчанина сам прийшов у поліцію

06.09.2016, 17:19


Зловмисник, який підозрюється у жорстокому вбивстві чернівчанина, самостійно прийшов до поліції та признався у скоєному злочині.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник начальника Чернівецького відділу поліції Артем Куцак.

Він повідомив, що 5 вересня близько 20.53 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Українській відбувається бійка.

"Після приїзду на місце події було з’ясовано, що між двома чоловіками виникла суперечка через те, що один з них вважав, що інший неправильно припаркував своє авто, а також їхав на транспортному засобі у нетверезому стані. На цьому фоні спонтанно у них виникла суперечка, під час якої згодом виникла бійка", - розповів Куцак.

За словами поліцейського, у процесі бійки один з учасників конфлікту наносив удари руками і ногами іншій особі в різні частини тулуба. 

"У процесі людина померла", - повідомив правоохоронець. 

Згодом поліцейські встановили особу зловмисника та його місцезнаходження. 

"Наразі людина затримана в порядку статті 208", - додав Куцак.

Як повідомив полісмен, наразі призначено ряд експертиз, тіло направлено в бюро судово-медичної експертизи для подальшого з’ясування справжньої причини смерті.

Водночас зловмисник прийшов до Чернівецького відділу поліції і признався у скоєному сьогодні о 6.00.

Разом з тим правоохоронець повідомив, що наразі поліція продовжує опитувати очевидців події для остаточного з’ясування всіх обставин вбивства.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

          О том, как реагируют водители на замечания прохожих, а тем более активистов на противоправную парковку можно посмотреть видеосюжеты под названием «КТО КОГО?!!! НОВАЯ ППС ПРАВОНАРУШИТЕЛЕЙ ПДД (ПДР) или ОБНАГЛЕВШИЕ ВОДИТЕЛИ ПОЛИЦЕЙСКИХ?!!!» (I-III части) по адресу: http://buk-life.blogspot.com/

Геннадий Геков, независимый гражданский активист, правозащитник. Буковинський громадянин ХХI ст., Академія громадянина, журналист.

 

 

095-474-37-54    [email protected]

avatar

Геннадий Геков

07 вересня 2016 00:01