Під стінами Чернівецької ОДА наймасовіша акція з часів Помаранчевої революції, а в мерії - сесія о 12-й

Під стінами Чернівецької ОДА наймасовіша акція з часів Помаранчевої революції, а в мерії - сесія о 12-й

02.12.2013, 15:02

Це наймасовіша акція у Чернівцях з часів Помаранчевої революції.

У Чернівцях акція громадської непокори набирає обертів. За повідомленням кореспондента vidido.ua, біля будівлі Чернівецької ОДА зараз зібралося близько шести тисяч студентів. Це наймасовіша акція з 2004 року.

О 1 годині до них приєднаються інші чернівчани.

Мітингувальники вимагають, аби обласні чиновники підтримали їхні вимоги. Також студенти під ОДА висловлюють солідарність із людьми у Києві.

Студенти заблокували вхід до Чернівецької ОДА. Чиновники не можуть ввійти на робочі місця і користуються запасним входом. Хоча навіть сюди пускають лише певних людей і за посвідченням.

Студенти скандують гасла Євромайдану "Слава Україні", "Україна". Також викрикують "Зека на нари, тоді підем на пари". Кілька разів гаслами "Сесія" студенти вимагали скликання позачергової сесії облради. Поки що ніхто з очільників не вийшов до студентів.

Сьогодні, о 12 годині у Чернівцях хочуть провести сесію міськради

Після кількох невдалих спроб провести засідання сесії міськради вчора від ввечері, депутати планують зібратися у ратуші о 12 годині.

Як повідомили в прес-центрі Чернівецької міськради, попередньо є інформація про засідання сесії міськради сьогодні, о 12.00. Інформація уточнюється.

Нагадаємо, що вчора, депутати збиралися кілька разів для проведення сесії. Однак кворуму не було.

За попередньою інформацією, депутати мають намір обговорити звернення мітингуючих у Чернівцях до Президента України та Верховної Ради.

Джерело: Vidido.ua та molbuk.ua

1