Скандальний асфальтний завод самовільно збудували на захопленій земельній ділянці (+ заява Панчишина на ім'я начальника УМВС в області про скоєння злочину)

Скандальний асфальтний завод самовільно збудували на захопленій земельній ділянці (+ заява Панчишина на ім'я начальника УМВС в області про скоєння злочину)

18.08.2013, 20:25

Скандал навколо будівництва асфальтного заводу на Сокирянщині не вщухає. На початку літа, нагадаємо, екс-мер Новодністровська Руслан Панчишин повідомив про незаконне встановлення у Новодністровську асфальтного заводу. Згідно з даними екс-мера, завод було змонтовано з грубими порушеннями, оскільки  ніяких дозволів на це ніхто не видавав. До того ж його збудували з порушенням усіх санітарно-технічних норм у житловій зоні міста Новодністровська. Після втручання громадськості й журналістів небезпечний екологічний об'єкт винесли за межі міста.  

До гідробудівців приїхав голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв.

- У Папієва не було жодних аргументів щось заперечити людям, а тому, як мені після зустрічі повідомили жителі Новодністровська, прийнято рішення негайно демонтувати цей горе асфальтний завод, - зазначив Руслан Панчишин.

Обладнання з будмайданчика довелося вивозити  7 днів.

Проте, як з'ясувалося вже незабаром, дозволу на монтаж заводу на новому місці, про зо влада повідомила як про велику свою перемогу, також ніхто не давав. Це випливає зі змісту заяви того таки Руслана Панчишина на ім'я начальника УМВС України в Чернівецькій області Олександра Демидова. (Див. фотокопію заяви). Раніше Панчиниш також заявляв, що "у встановленні цього асфальтного заводу в місті, був зацікавлений особисто голова Чернівецької ОДА Папієв М. (є аудіо запис)".

То що ж насправді відбувається?

                                                                  Начальнику  УМВС

                                                                       в Чернівецькій області

                                                      Демидову О.

Панчишина Руслана Ігоровича

                                                                  м.Новодністровськ

                                                                                  мікрорайон Діброва,15 кв.47

 

 

 

 

Заява

(про вчинення злочину)

 

В с.Волошкове Сокирянського району Чернівецької області невідомими особами самовільно зайнята земельна ділянка і проведене самовільне будівництво асфальтного заводу.

Прошу Вас відкрити кримінальне провадження за фактом самовільного зайняття земельної ділянки та самовільного будівництва, за ст. 197-1 КК України.

 Додаток: Копія листа сільського голови с.Волошкове. №306 від 08.08.13 р.

 

18.08.2013 року

 

                                                                                                            Р.Панчишин     

                                                             

1