Під орудою всезнаючого Василя Продана почнуть рахувати і горобців (репліка читача)

Під орудою всезнаючого Василя Продана почнуть рахувати і горобців (репліка читача)

13.02.2019, 15:26

Ой-леле.. Все може статися під орудою всезнаючого Василя Продана в іпостасі секретаря міськради, котрий правдами-неправдами, дірвавшись до посади, разом із такими, як бо-сам одіозними та безтолковими депутатами із «найсправедливішої» партійки штовхає Чернівці в таке баговиння, з якого місто над Прутом не скоро виталапається.

І ось чергове «доленосне» розпорядження Василя Сафроновича. Замість того, аби обіруч братися за невідкладне – латати добиті вулиці та провулки, не допускати збоїв у подачі води, він дав доручення завуправлінням культури порахувати в парках міста кількість дерев, котрі начебто підлягають вилученню. А, може, й доцільно, зважаючи що з цієї добродійки в тій культурі жодного толку ні на посаді, а ні в якості депутатки. Хіба що стрибає по залу, наче коник по стерні, вдаючи із себе ну аж надто ґонорове цабе.

Не відаємо, як цеє цабе рахуватиме дерева у парках, аби котресь із хворих та ще й уражених короїдами не притлумило Василя Сафроновича, коли він після аж надто «напруженої роботи» під сволоками у тій міськраді набиратиметься оздоровчого моціону. Який не є, але здоров’ячко в нього не залізне. А встигнути на посаді треба ще – ого-го як багато.

Тим часом щасливі городяни просто сон утратили, міркуючи, чого слід чекати найближчим часом від Василя Сафроновича та його нікудишньої партійки. Всього. Ну, приміром услід за підрахунком уражених короїдами дерев, він не сьогодні-завтра дасть команду підрахувати ще й кількість горобців. Чим не першочергове завдання на порядку денному? На те він і Продан, що все може й і тільки в гіршу сторону, від чого в нашому місті і горобців поменшало….

1


КОМЕНТАРІ (3)

Очередной высер алкаша мостипаки или его женушки?

avatar

Сева

13 лютого 2019 15:35

І да... за цю "недолугу" Сафтенку... Посаду їй подарував саме ваш Каспрук . щоб за нього голосувала. Так що не забувайте, шановні. І саме ваш Каспрук мстив та звільняв  Волинця через Порчук. Це всі знають

avatar

13 лютого 2019 15:39

По-чорному і підступно дієте, п. Каспрук.... І як вам не соромно так себе ганьбити. Навіть і "програвати" треба достойно, щоб можна було "боротись" і надіятись на "перемогу". А так, ви себе сам нищете повністю. І не слухайте ту, що з "чорним піднебінням"... Пробачте за пораду, О.П.

avatar

Юрій

14 лютого 2019 09:50