Під Чернівецькою ОДА вночі стався вибух

Під Чернівецькою ОДА вночі стався вибух

05.02.2014, 10:41

ОНОВЛЕНО! О 4.35 ранку, 5 лютого,  невідомі кинули на вулиці біля барикади Чернівецької ОДА петарду, - про це повідомив журналіст Сергій Зарайський. -  Серед загальної тиші лупануло так, що мало не здалося. Сигналізація на машинах верещала на весь квартал. Втекли провокатори швидко. Поки охорона (до хвилини) вибігла з приміщення, їх і слід охолонув. Ймовірно, що провокатори були на авто, яке  очікувало за рогом. Наші хлопці знайшли шматок тієї петарди.  Є речовий доказ. Може це так "тітушки" перевіряли нашу мобілізаційну готовність? 

Спеціалісти (афганці, які чергували вночі) встановили, що біля барикад ОДА взірвали вибуховий пакет Т-1, - розповів журналіст Сергій Зарайський. -  Браконьєри таким глушать рибу. Доволі важкий, його вага - до 200 грам. Тому могли кинути здалеку і швидко втекти. Хлопці з самооборони вибігли за хвилину, але вже нікого не було. Вибухова хвиля прирівнюється до бойової гранати РГД 5! Хлопці, між іншим, також сказали, що така штука, якщо не дай Бог вибухає в руках, легко відриває кисть. Цікаво, що міліціонерів, які зазвичай постійно чергували біля ОДА, намотуючи круги щодесять хвилин, у цей час як вітром здуло. Нормально?!

Нагадаємо тільки вчора, під час мітингу під ОДА 4 лютого, депутат облради Микола Салагор попередив, що проти пікетувальників готуються провокації за участі невідомих молодиків. Опозиціонер закликав людей згуртуватися та захистити мирний мітинг в разі необхідності.

Микола Салагор, депутат обласної ради: "Тепер є намагання створити різного роду провокації, для того аби опозиція почала безпосередню війну не проти влади, яка не бажає розмовляти з народом, а створення непримиримої ситуації з правоохоронними структурами. Безумовно, що ми на цю провокацію не підемо".

Громадські активісти також повідомляють про інші можливі провокації. 

На фото: залишки вибухового пакету Т-1, який  невідомі кинули біля барикади Чернівецької ОДА.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Чорней, ти шо з дуба впав. Жижиян громадський активіст? Аферист, який обдурив людей, продавши їм по два рази одні і тіж квартири. Хотів обдурити, разом з Похом, і голубого Кодума, вкрасти поки той в тюрьмі був його магазин Амброзія. Але не вдалося - сам сів у тюрьму. О це громадський активіст!!! 

avatar

05 лютого 2014 10:20

А що тепер Жижіян в Народній раді?

avatar

Маріна

05 лютого 2014 11:58

Дожилися. Кар`єрист, любитель фоток у стилі ню і просто великий прихильник регіоналів Жижиян тепер грається у великого опозиціонера. Бджоли проти меду. Все змішалося в королівстві чернівецькому. Що тут ще скажеш? Це Чернівці, крихітко...
avatar

Таня

05 лютого 2014 13:51