Під час  Петрівського ярмарку місцеві «АВТО-МАЙДАНівці» активно працювали у 'медичному містечку'

Під час Петрівського ярмарку місцеві «АВТО-МАЙДАНівці» активно працювали у "медичному містечку"

11.07.2016, 18:59

9 та 10 липня в м. Чернівці проходив Петрівський ярмарок, котрий традиційно проводиться щороку. Як завжди, в місті кипіла торгівля, а також проводились різноманітні конкурси, виступи і т.д. 

Департамент охорони здоров'я Чернівецької ОДА вирішив за участі державних та приватних медзакладів організувати "медичне містечко", де кожен безоплатно міг пройти діагностику багатьох показників здоров'я, і крім того отримати консультацію лікарів. Так, кожен бажаючий міг скористатись цією нагодою, та пройти діагностику зору, стоматологічне або флюорографічне обстеження, зробити тест на ВІЛ та діагностику вірусних гепатитів.

Як повідомляє прес-служба ЧОО ПП "АВТО-МАЙДАН", директор Департаменту охорони здоров'я Чернівецької ОДА Оксана Андрієць запропонувала Сергію Качмарському, лідеру даної політичної сили взяти участь у ярмарку, та розповсюдити агітаційний матеріал, а також інформацію про громадський проект "Ні наркотикам".

Палатку автомайданівці розмістили в "медичному містечку" і за їхніми словами - гості свята позитивно відносились до проекту, та навіть залишали інформацію про місця, де молодь активно вживає наркотичні речовини. Крім того було роздано близько 1200 брошур. Сергій Качмарський висловлює подяку за підтримку проекту Олександру Божеку, Ігорю Іглінському, Іванні Герасимчук, Оксані Андрієць, Ліні Ільніцькій та її підопічним!

Варто нагадати, що член політичної партії "АВТО-МАЙДАН" Олексій Ревак брав участь у відкритті свята, та урочисто ніс прапор від Ратуші до парку ім. Шевченка.

1