Під час офіційного відкриття фестивалю  'Meridian Czernowitz' цитували поета-українофоба

Під час офіційного відкриття фестивалю "Meridian Czernowitz" цитували поета-українофоба

04.09.2015, 21:57

Під час офіційного відкриття  "Meridian Czernowitz" учасників фестивалю привітали, в тому числі, цитатою поета Йосипа Бродського: “Поети – це метафізичні бандити, які захоплюють світ і називають все по-своєму”.  Про це повідомляє http://times.cv.ua/.

Водночас, як повідомив http://promin.cv.ua/, "відкриття відвідав міський голова Олексій Каспрук, щоправда, довго на культурному заході не затримався - вистачило міського голови майже на 15 хвилин, кажуть учасники".

Може, це  саме поет-українофоб змусив мера Чернівців покинути захід?

Свого вірша «На незалежність України» нобелівський лауреат Іосіф Бродскій прочитав 28 лютого 1994 року у Квінсі-коледжі (США), - пише Тиждень. - У вірші чітко прочитуються гнів і образа на українців. Висловлюються відверті кпини, просякнуті також глузуванням з нас.

Как по мне, лучше бы этой записи не существовало. И лучше бы он этих стихов тогда не читал. А еще лучше – не написал бы… Но написал, ничего не попишешь… Когда я их слушаю, испытываю боль – в том числе и за автора. И мне грустно при мысли о тех, у кого эти стихи вызывают восхищение или энтузиазм, - написав Boris Vladimirsky, що вперше оприлюднив відео. 

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Каспрук власне вийшов, коли виступав поет Андрухович, який не українофоб, а українофіл із поглядом у Європу. Те, що він вийшов у цей момент, доводить проросійські політичні смаки Каспрука:). Осачука він в очі не бачив.

avatar

)))

05 вересня 2015 06:06

А Куспрук нигде больше 15 минут не сидит, даже у себя в кабинете. Это такой стиль или после 15 мин. он теряет восприятие реальности? Или может ему сидеть тяжело - физически? Надо спросить Каримову

avatar

Скумбриевич

05 вересня 2015 12:26