Під АП почалась акція 'Зупини капітуляцію': від Зеленського вимагають залучити до Мінська ветеранів

Під АП почалась акція "Зупини капітуляцію": від Зеленського вимагають залучити до Мінська ветеранів

10.06.2019, 20:28
У понеділок, 10 червня, о 19:00 під Адміністрацією президента України розпочалась акція "Зупини капітуляцію"

Про це повідомляє Еспресо.TV.

"Мета акції - введення в групу що складає дорожню карту до Мінська, людей з ветеранів, що мають довіру у ветеранському оточенні, які б інформували про вимоги, що ставляться парламентерам в Мінську, і обгрунтовували ті або інші рішення", - повідомив ініціатор акції користувач Serg Marco.

Активісти також заявили, що вимагають виконання обіцянок Володимира Зеленського про деолігархізацію, відсутність кулуарних домовленостей із олігархами і відкритість процесів. При цьому вони нагадали про зустріч Зеленського з бізнесменом Ігорем Пінчуком, після якої тестя Пінчука Леоніда Кучму призначили керувати переговорами в Мінську.

"Секретна зустріч з олігархом Пінчуком, після якої парламентером в Мінську був призначений Кучма, а прес-секретар Зеленского повторює тези Кучми про "ЗСУ, що стріляють по мирних об'єктах", наочно дають зрозуміти, що заяви Зеленского не було виконано. Що в його команді деструктивні елементи. Тому ми даємо можливість президентові піти назустріч ветеранському суспільству і збудувати прозорі процеси, які не дадуть зрадити інтересам України на міжнародній арені", - заявляють ініціатори акції.

Активісти наголошують, що акція мирна, зброю, колотнечу і вандалізм "не вітатимуть", а з прапорів можливе використання лише прапорів України та військової символіки.

 

 
1