П’ятьом сільським головам Глибоцького району вручили ордени „За розвиток української державності”

П’ятьом сільським головам Глибоцького району вручили ордени „За розвиток української державності”

08.02.2018, 18:21

У місті Києві у Кришталевій залі Готельного комплексу „Київ” відбулася заключна частина Загальнонаціонального проекту „Місцеве самоврядування. Народні обранці” на якій були присутні  близько 160 регіональних лідерів місцевого самоврядування.

Масштабний захід здійснювався за участі представників Адміністрації Президента, Верховної Ради, Кабінету Міністрів України, місцевих органів самоврядування, громадських організацій та інших.

Глибоцький район — один з одинадцяти у Чернівецькій області. Але завдяки керівництву району, участі у проектах є одним з кращих в області. Саме тому від Глибоччини обрали п’ятеро представників на отримання високих столичних нагород. Сільські голови Валентин Іванович Глопіна (Волока), Микола Костянтинович Попович (Опришени), Дмитро Васильович Онуфрійчук (Молодія), Михайло Петрович Сирбу (голова органів місцевого самоврядування), Василь Костянтинович Чуляк (Тарашани) нагороджені іменними подяками „За активну життєву позицію та ефективну діяльність, спрямовану на покращення рівня добробуту громадян”, орденами „За розвиток української державності”. Також Книгами Пошани „Місцеве самоврядування. Народні обранці”, на сторінках яких містяться автобіографії кращих сільських голів України, розповідається про їхню діяльність на посадах та кращі досягнення у роботі.

Лариса ДУЩАК.

1