П'яні пасажири влаштували попутникам справжній терор у поїзді 'Чернівці - Київ' (+ додано  background постраждалого)

П'яні пасажири влаштували попутникам справжній терор у поїзді "Чернівці - Київ" (+ додано background постраждалого)

10.01.2016, 14:14

Поїздка поїздом сполученням Чернівці – Київ завершилась гучним скандалом і заявами до поліції.

Як повідомляється у сюжеті ТСН.19:30, в одному з вагонів пасажирам довелось їхати не лише компанії із п'яними чоловіками, але й працівниками УЗ.

За словами пасажира Володимира, який повертався до столиці, чоловіки напідпитку заважали йому спокійно їхати всю дорогу. Він поскаржився провіднику і начальнику потяга, які, як виявилось, також вживали алкоголь.

На кожній станції викликався наряд поліції, але п'яних пасажирів так і не висадили. Крім того, людям почали погрожувати, що їх заріжуть, а поїзд підірвуть. Проте це аж ніяк не вплинуло на поліцейських, які мали б висадити порушників порядку, що дозволяється правилами УЗ.

Як зазначили у "Львівській залізниці", пасажири мали після виклику начальника поїзда подзвонити на гарячу лінію (0800-500-3-111) і викликати поліцію.

Володимир не помітив, куди поділися його попутники, тому що зачинився в іншому купе.

Провідник і начальник поїзда у Києві і на ранок ще були п'яними. Це показав тест на алкоголь. Їх, найімовірніше, звільнять з роботи. Про погрози п'яних попутників і бездіяльність поліцейських Володимир теж заявив. Одного з кривдників він уже знайшов у соцмережі. В поліції обіцяють розслідувати.

ДОВІДКОВО:

Раніше герой цього сюжету, який постраждав від попутників, вже  прославився іншим скандалом у Чернівцях. 

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Провокатор. Сам все влаштував, скотиняка така!

avatar

Комар

10 січня 2016 21:08