Петра Кобевка пробували допитати

Петра Кобевка пробували допитати

04.02.2014, 19:55

Викликав мене слідчий на допит у якості свідка щодо подій 24 січня біля Чернівецької облради. Трохи незрозуміла ситуація. Бо напередодні 3 лютого голова ОДА у вигнанні Михайло Папієв привселюдно і авторитетно заявив, що на мене заведена кримінальна справа і мене викликають на допит у якості підозрюваного. Бо вчиняв якісь там дії. І ще мені буде кримінал. І сидітиму у тюрмі від 5 до 8 років.

Цікаво, звідки у Папієва стільки інформації?! І чи не була його заява щодо мене спробою тиску на слідство? Хто його інформує про справи, які проводяться слідством, прокуратурою, судами.

Якщо Папієв так добре поінформований у тому, що є таємницею, то я прошу прокурора області Павлюка внести до єдиного реєстру справу проти голови ОДА за спробу тиску на слідство і викриття таємниці слідства.

Якщо Папієв звів на мене наклеп, то знову ж таки допитати його як наклепника.

У зв’язку з тим, що голова ОДА Папієв заявив привселюдно, що мене викликають на допит у якості підозрюваного та я маю відповідати кримінально (до 8 років тюрми), а не як свідок, посилаючись на статтю 63 Конституції України змушений відмовитися від будь-яких показів. Аби надалі ніхто не спекулював моїми показами.

Петро Кобевко

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Viktor Dovganyhc

04 лютого 2014 18:07

Кобевко завжди буде їсти бомбони. Тобі шановний Вікторе пора подумати про сухарі бо занадто багато афер ти скоїв, займаючи посаду заступника постійної комісії обласної ради минулого скликання обласної ради Ватаманюка В.А. Це ти своїми діями довів його до інфаркту.

avatar

Дон Педро Чупакабро

04 лютого 2014 18:38