Перший віце-губернатор Буковини визнав, що розмовляє з суспільством, 'як сліпий з глухим, тому у нас нічого не виходить'

Перший віце-губернатор Буковини визнав, що розмовляє з суспільством, "як сліпий з глухим, тому у нас нічого не виходить"

22.11.2013, 20:08

Під час перевірки проведення ремонтних робіт у літературно-меморіальному музеї Ольги Кобилянської перший заступник голови ОДА Георгій Галиць заявив, що не піде на мітинг, який організовує опозиція нині, 22 листопада, о 17.00 на Центральній площі на підтримку підписання угоди про асоціацію України з Євросоюзом.

– Облдержадміністрація сформувала свої плани і ставлення щодо цього заздалегідь, – прокоментував Георгій Галиць. – Я хочу нагадати про Буковинське віче, яке ми провели третього листопада нинішнього року. І це був найвелелюдніший і найбільший захід у Чернівцях за багато десятиліть. Як керівник оргкомітету по проведенню цього заходу хочу сказати: якщо би в кожній області відбулися такі багатолюдні, багатотисячні заходи, то це було би достатньо суттєвим тиском на всіх дійових осіб, котрі є причетні до підписання угоди про асоціацію України з Європейським Союзом.

Я дуже шкодую про те, що це не відбулося. Але разом із тим, вважаю, що ми в Чернівецькій області зробили все необхідне і таким чином, аби продемонструвати позицію наших краян і їх прагнення до повернення в коло вільних європейських народів. Те, що зараз відбувається, це, на жаль, фарс у багатьох проявах, причому з різних боків.

На запитання, чи збирається він прийти на мітинг чи їхати до Києва, високопосадовець відповів: "Я вважаю, що будь-який флешмоб, який організовують люди, що третього листопада 2013 року не захотіли взяти участь у мітингу, - це жалюгідні спроби політизувати ситуацію. І це немає нічого спільного зі справжнім підходом до достатньо важливих подій".

А ось що відповів Георгій Костянтинович керівникові БукІнфо на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook:

Азаров викинув прапор Євросоюзу. Відео

Миколу Азарова у Парламенті зустріли вигуками "Ганьба". Опозиційні депутати розгорнули прапори України та Євросоюзу в залі засідань Верховної Ради. Один із прапорів Євросоюзу депутати піднесли спробували повішати на трибуні біля Азарова. Прем'єр-міністр демонстративно зім'яв його і відкинув його вбік.

Джерело: molbuk.ua та БукІнфо

1


КОМЕНТАРІ (1)

От якби воно було обране народом  а нге призначене цими бандюками то про те що люди які збираються на площа - жалюгідні він би не говорив.   А так - белькоче що хоче

avatar

Чернывчанин

23 листопада 2013 15:37