Перший депутатський запит Бурбака стосується зловживань Папієва

Перший депутатський запит Бурбака стосується зловживань Папієва

12.12.2014, 17:22

Народний депутат від "Народного Фронту" Максим Бурбак звернувся з депутатським запитом до міністра МВС Арсена Авакова і генпрокурора Віталія Яреми з проханням розслідувати факти зловживання посадовим становищем екс-голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва.

Про це нардеп повідомив у Facebook.

- Мій перший депутатський запит цього скликання до Генерального прокурора України та міністра внутрішніх справ, - повідомив Максим Бурбак. - Взяти під контроль та швидко і неупередженно розслідувати факти зловживання службовим становищем колишнім головою Чернівецької ОДА Папієвим.

В депутатському запиті йдеться, зокрема, про те, що Михайло Папієв, будучи посадовою особою, проводив передвиборчу агітацію за Партію регіонів напередодні виборів 2012 року.

Раніше ми повідомляли: Екс-губернатора Буковини Папієва розшукує прокуратура (ДОДАНО ВІДЕО)

1


КОМЕНТАРІ (11)

і що на це подейкує лже(видалено адміном) брехлива (видалено адміном) Єреміца галЬя? Шо подейкує лже(видалено адміном)кулявлобнобомбонна яка сє спереживала за сараку папієва Є(видалено адміном)еміца майданная)))))))

avatar

Максим

12 грудня 2014 22:51

Бурбак не лише вміє подейкувати для подейкуючих лже(видалено адміном), а і вміє закарлючку поставити на те що йому написали)))))) чекаємо шоу наступного від побратима Бурбака Папієва, депзапит на Генпрокурора щодо корупційних дій ексміністра інфраструктури))))) побратими полюбовно будуть мати нагоду ще раз випити і закусити разом з Артемкою в георг палаці ))))) 

avatar

Олег

13 грудня 2014 11:05

Є(видалено адміном)еміца майданная після вибиття-подейкування бабла Бурбаку з громадського діяча, політичного діяча , місцевого підприємця , отримала відкат і тепер у неї по утрам чай, кофю, капючіно а під окнам ламбранджіно...)))))))) а за окнОм сніг ...)))) лже(видалено адміном) напоподейкувала на житуху від якої регне, бо брехня просто так не минається

avatar

До 1

13 грудня 2014 20:54

от тобі й нась! Максімка завдяки лже(видалено адміном) Є(видалено адміном)еміцімайданні став мільярдером. Ну тепер може почне виглядати як єліта бо до нині виглядає як бичок)))) а так як загребли на пару з Є(видалено адміном)еріцеюмайданутою бабла то мо лже(видалено адміном) з дупутатом поправлют здоровє))))

avatar

Дон Педро Чупакабро

13 грудня 2014 21:24

так вот як громаські діячі стают мільйонерами? нагрівают бідних нардепів і міністрів! Але на відновлення справедливості стала лже(видалено адміном)  Є(видалено адміном)ріцамайданута і уйсьйо справідоівость восторжествувала

avatar

Педро

13 грудня 2014 22:44

Так і є, а про те хто кому активний і пасивний член донедавна може посвідчити мИкола Щербина. він поривається свідчити!

avatar

ВадИм

14 грудня 2014 01:06

і якщо мИколу Щербину апЕляція не викличе він їм зробить кулявлоб! Бо він херой як і подейкуючим пісатільніця

avatar

ВадИм

14 грудня 2014 01:09

от дурні кулявлоби) ви допишетеся і досвідчетися що станете і активними і паствними

avatar

.

14 грудня 2014 08:30

 Ти чому вкрав у мене мій нік. Хоча нехай буде так, тільки не матюкайся. Цим ніком по праву мав би користуватись Петро Бомбонович Кобевко.

avatar

До Дона Педро

14 грудня 2014 14:38

Шановний Максиме, Ти ж сам голосував за нову редакцію Закону про прокуратуру. Прокуратура зараз цим не буде займатись бо твої права не порушено, пойняв?

avatar

Дон Педро Чупакабро

14 грудня 2014 14:41

бомбонний Кобевко не Педро, а (видалено адміном)

avatar

Педро

14 грудня 2014 22:15