Перший Буковинський Молитовний сніданок відбудеться у Чернівцях

Перший Буковинський Молитовний сніданок відбудеться у Чернівцях

26.03.2018, 15:44

На Буковині цьогоріч започатковують Молитовні сніданки.

Вже більше 60 років традиційні Національні сніданки проходять в США, давши початок аналогічним зібранням у Європарламенті, Німеччині, Великобританії, Україні та багатьох інших країнах світу. Вважається, що подібний захід сприяє духовному єднанню й порозумінню провідних політиків, чиновників, дипломатів і бізнесменів з усього світу. У  США вперше він був організований президентом Дуайтом Ейзенхауером (у 1953 році).

Цьогоріч до традиції духовного єднання долучаться і Чернівці. Вперше Буковинський молитовний сніданок відбудеться вже у квітні. Проведуть його у Мармуровій залі Чернівецького Національного університету.

Як розповіла журналістам Інформаційного агентства АСС  голова оргкомітету з підготовки до цього дійства, депутатка Чернівецької обласної ради Любов Годнюк, на Молитовний сніданок запросили представників усіх релігійних конфесій.

«Сніданок не має офіційного характеру і спрямований на укріплення моральних цінностей серед політичних діячів, підприємців і громадськості у справі розбудови процвітаючого благословенної Богом Буковини і всієї України» - зауважує депутатка.  

Буде на сніданку і соціальна складова, зауважила Любов Годнюк. Це захист дітей.

Нагадаємо, про ідею започаткування Молитовних сніданків на Буковині говорили ще у програмі "Суть речей" на Радіо 10. Тоді Любов Олексіївна зазначила: "Це моя мрія, щоб на Буковині всі депутати взялися за руки, всі представники влади, різних гілок, представники різних конфесій, взялися за руки і не закликали ламати когось через коліно і рушити храми, а будувати один духовний цілісний храм". 

Джерело: http://acc.cv.ua/chernivtsi/32884-pershij-bukovinskij-molitovnij-snidanok-vidbudetsya-u-chernivtsyakh

1


КОМЕНТАРІ (1)

І молитися будемо за здоров"я Іона Мунтяна, царя і повелителя всіх румунів на Буковині і частинки американців в Америці і володаря групки партії богині Юлі і натхненника депутатів обласної ради, друга і покровителя Любки Годнючки, власника незаконно вкраденої землі і майна, в т.ч. на території психлікарні, пурця з пурців і.т.п. і.т. д. Візьмемось всі за руки, закотимо і помолимось за цього пройдисвіта. Прости Господи.

avatar

Мирянин

27 березня 2018 10:25