Перше, що Федорук зробить ставши народним депутатом - зареєструє законопроект про вибори Чернівецького міського голови та міської ради

Перше, що Федорук зробить ставши народним депутатом - зареєструє законопроект про вибори Чернівецького міського голови та міської ради

02.08.2012, 03:22

Колишній мер Чернівців розповів, що робитиме, якщо пройде у парламент.

Нам вдалося поспілкуватись із колишній мером і спитати про наміри роботи у парламенті.

Представляти Чернівці має той, хто добре розуміє, що саме потрібне місту. Так вважає Федорук і думає, що він абсолютно адекватно це розуміє. Причому таку ідею - піти від обєднаної опозиції - запропонував Арсеній Яценюк.

- Чому саме від опозиції? А що, від Партії Регіонів, хоча це не ПР, а колишні есдеки, які вчинили непорядно, навіть підло. У мене і в думках такого не було, - сказав Микола Федорук.

Піти самовисуванцем, каже екс-мер, йому не вистачить грошей на рекламу, агітацію. Микола Трохимович уже тепер знає - першою справою він зареєструє законопроект про вибори Чернівецького міського голови та міської ради. 

- Містом мають керувати авторитетні люди, а не авторитети і "смотрящі". Але і до авторитетів їм далеко. Скоріше "мічігіни", треба, аби керували містом і не зрадники, ті, кому довірила громада. Це буде моє перше зобов’язання перед чернівчанами, - зазначив М.Федорук.

За матеріалами citi.cv.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

не факт що він стане ним,а от що він буде робити коли нестане? чомусь мовчить

avatar

Йося

01 серпня 2012 22:05

буде робите те й що ти - коли не став!

avatar

мойша

03 серпня 2012 16:05