Перевиборів у Юрковецькій ОТГ не буде

Перевиборів у Юрковецькій ОТГ не буде

30.12.2017, 23:45

Заставнівський районний суд залишив заяву «Батьківщини» без розгляду. 

Про це повідомляє http://www.chas.cv.ua/

Нагадаємо, заступниця голови обласної «Батьківщини» Оксана Пантелеймонова на прес-конференції  заявила про масові порушення і фальсифікації – зокрема, в Заставнівському районі.

«Спочатку дільничні комісії отримали бюлетені, які по всіх округах були надруковані з помилками, – каже Оксана Пантелеймонова. – Їх передрукували, та виявилося, що і в нових по 5-му округу «помилка»: немає кандидата від «Батьківщини»! Знов передрукували – виявилося, що дані одного з кандидатів на посаду голови (а це була кандидатка від ВО «Батьківщина» Марія Смеречанська) надруковані без зазначення партії, яка цього кандидата висувала. Тому зараз подаємо позов до суду щодо визнання недійсними виборів голови Юрківецької ОТГ».

Загалом «батьківщинівка» зробила висновок, що люди вже розчаровані у діях влади і не обирають провладних кандидатів, віддаючи перевагу опозиції. Саме такого напрямку народного волевиявлення, вважає Оксана Пантелеймонова, варто очікувати і від майбутніх президентських та парламентських виборів.

1