Перевірка лісгоспів Чернівецької області не виявила значних порушень

Перевірка лісгоспів Чернівецької області не виявила значних порушень

26.08.2015, 20:19

З 14 по 20 серпня комісія, сформована Державним агентством лісових ресурсів України, здійснювала перевірку діяльності семи держаних лісогосподарських підприємств Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства. Для перевірки лісогосподарської діяльності у Чернівецьку область були направлені  фахівці Держлісагентсва України, ВО «Укрдержліспроект», ДСЛП «Івано-Франківськлісозахист», лісгоспів Хмельницького і Житомирського обласних управлінь лісового та мисливського господарства.

Предметом вивчення стали стан використання лісових ресурсів і забезпечення охорони лісів від незаконних рубок державними лісогосподарськими підприємствами Чернівецького ОУЛМГ.

У результаті перевірки встановлено, що обсяги використання лісосічного фонду головного користування не перевищують річну розрахункову лісосіку. Призначення насаджень до рубок формування і оздоровлення лісів та застосування відповідних способів і технологій розробки лісосік приймається на підставі матеріалів лісовпорядкування, а у разі потреби спеціального обстеження комісіями, створеними в установленому порядку. Факти заготівлі деревини на лісових ділянках без спеціального дозволу не підтвердились. Також проведено контрольні переліки по пнях на ділянках лісовідновних рубок та вибіркових санітарних рубок 2015 року площею 28,3 га, при яких незаконних рубок дерев не виявлено.

При обстежені ділянок лісу в чотирьох лісництвах виявлено незначний обсяг незаконних рубок -  25 кбм деревини.

 Про це BukNews повідомили у прес-службі Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.

1


КОМЕНТАРІ (2)

От і дочекались результатів таємничої перевірки,яка пройшла в кабаках на рибалках та в кабінетах. Невже затримані лісовози із сотнями кубів лісу без документів ні про що не говорять.Не говорять і очільник ОДА про прозорість перевірки.

Тепер можна діяти.Коли небуде діяти закон,то тяжко уявити ,що може статися!!!!

avatar

Людина з лісу

26 серпня 2015 21:06

Хрєн ти моржовий , а не з лісу, бо якби ти з лісу то бачив би що перевірка проводилась належним чином. Тобі лиш би попи....діти

avatar

Не з лісу

27 серпня 2015 11:39