Перевертні у погонах мало не вбили активістів чернівецького Автомайдану (+відео)

Перевертні у погонах мало не вбили активістів чернівецького Автомайдану (+відео)

16.02.2014, 16:55

Буковинський Автомайдан, який ввечері 15 лютого вирушив на загальноукраїнську акцію, о першій годині ночі потрапив у пастку злочинців у погонах. Так, частину колони на чолі з координатором Олексієм Коломійцем ДАІшники навмисно спрямували на об’їзну дорогу через Новодністровськ, повідомивши, що перед мостом на Хмельницьку трасу сталася велика ДТП і проїзд там  неможливий. При тому, співробітники Державтоінспекції не питаючи направлення руху колони, запевнили, що автомобілістам, їдучи на Київ, краще рухатись через Новодністровськ.

Як повідомили BukNEWS у прес-службі Чернівецької облорганізації партії УДАР В.Кличка, таким чином, кілька машин Автомайдану потрапили у заздалегідь підготовлену і сплановану пастку. В результаті на автотрасі, яка проходить через ліс, вдалині від населених пунктів,  три автомобілі виїхали на ділянку дороги, встелену спеціальними кнопками, які працівники ДАІ застосовують у випадку вимушеної зупинки транспортного засобу.  На кожній із автівок внаслідок таких дій перевертнів у погонах були проколені усі шини, при тому, на кожній із них під час вулканізації було виявлено по десять та більше проколів. У змові з замовниками аварії були і «тітушки», які зупинились за 500 метрів від ДТП. На відео видно, як двоє молодиків характерної зовнішності слідкують за автомобілістами. Невідомо, скільки ще їх перебувало у білому мікроавтобусі. Зрозуміло, що місце підлаштованої ДТП було вибрано невипадково, і як-тільки би був даний наказ, вони б спрацювали швидко. Можливо, їх зупинило і те, що автомайданівці швидко зорієнтувалися, знайшли вулканізацію, показали готовність дати відсіч.

Після зупинки колони, повз них проїхало авто ДАІ, яке ніяк не відреагувало на ввімкнені аварійні сигнали. Було цілком зрозуміло, що сталася аварія, адже один із автомобілів освічував решті колони з протилежного боку траси, щоб можна було зрозуміти причину спущення коліс.

За словами Олексія Коломійця, така реакція правоохоронців спричинена недавнім перебуванням на Буковині столичних гостей:

-         Як відомо, у п’ятницю до нас приїздила та давала прес-конференцію в Чернівецькому «УДАРі» Тетяна Чорновол, громадський діяч, активна учасниця Євромайдану, журналіст, яка писала скандальні матеріали про корупційні схеми Сім’ї. Також уже вдруге відвідують Чернівці координатори Київського Автомайдану. Активізація наших сил насторожила цих перевертнів, які прикриваються лише честю пагонів, вони бояться наших активних дій. Тому бачимо, на які кроки вони можуть піти, щоб перешкодити нашим активним заходам.     

Зв’язавшись по телефону з іншими учасниками Автомайдану, виявилось, що вони проїхали на Кам’янець – Подільський без жодних перешкод. Слідів ДТП також виявлено не було.

Отже, можна робити висновок про те, що кнопки на дорозі виявились явно не випадково. Таке бездумне віддання наказів могло призвести до великої дорожньо-транспортної пригоди, в результаті чого могли загинути люди. Тож яким кодексом та якими законами керуються наші так звані правоохоронні органи, якщо вони здатні піти на умисне убивство.

Відео з місця подій за посиланням:

Дорогою на Київ Автомайдану Чернівців підлаштували ДТП. Докази того, що все було заздалегідь підлаштовано.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Дії правоохоронців звичайно провокативні й незаконні. Але місцеві чернівецькі УДАРівці зі своїм формулюванням "мало не вбили", здається, трохи страждають на паранойю. Вибачте, шановні, але ви трохи переоцінюєте власну роль у нинішніх подіях, так само як і власні персони

avatar

Олег Українець

16 лютого 2014 16:19

Так звучить краще "мало не вбили". При тому всьому дуже схоже. на чиюсь цілеспрямовану  роботу. Хочеться побачити записи реєстраторів в момент зупинки гайцами.

avatar

Олегу

16 лютого 2014 23:03

Сьоме відео незивається "Показали сраку владі"
avatar

Мишко

17 лютого 2014 15:19