Переможець виборів у Чернівцях покликав журналістів у підворітню, щоб вони побачили як він чиститиме каналізацію від фекалій (оновлено)

Переможець виборів у Чернівцях покликав журналістів у підворітню, щоб вони побачили як він чиститиме каналізацію від фекалій (оновлено)

07.02.2013, 15:01

7 лютого о 15:00 відбудеться брифінг Андрія Білогорки, депутата Чернівецької обласної ради, представника громадської ініціативи чернівчан «Рідне місто».

Тема брифінгу – результати проміжних виборів до крайового парламенту на окрузі №50 в місті Чернівці та подальші дії активу «Рідного міста».

Місце проведення: біля будинку №31 В (3 під’їзд) на вулиці Комарова в місті Чернівці.

 Контактний телефон: 050 68 111 95

Новоспечений обранець Чернівецької облради від 50 округу Андрій Білогорка пригнав до будинку на вулиці Комарова комунальників, котрі розчищали каналізацію від фекалій. Біля під’їзду зібралося чимало мешканців. Тут Андрій Білогорка і провів свій брифінг для журналістів, передає кореспондент molbuk.ua. Він повідомив, що комунальні роботи поблизу будинку зробили за кошти членів організації "Рідне місто": "Це кошти тих людей, хто є членом "Рідного міста". Це і підприємці, і інтелігенція, і пенсіонери, які можуть якимось чином долучитися", - сказав депутат. Чому кілька сотень мешканців не змогли вирішити цю проблему самостійно і роками (!) жили в … – ніхто чомусь не запитав, хоча «ціна питання» лише одна тисяча гривень.

Проте набагато цікавіше, повідомляє Місто Ч, було спостерігати не за Білогоркою та мешканцями будинку, а за людьми, які організували все це дійство. Традиційно був присутній радник замісника мера Сергій Осачук, кілька людей, які восени були задіяні у виборчій кампанії Михайлішина, а також представники організації підприємців «Фортеця» (керівник – народний депутат від УДАРу Оксана Продан). І не просто представники, а ті самі, які «тролили» кандидатку від «Фронту Змін» Марію Філіпчук на медіа-клубі. До речі, керівник обласного «Фронту Змін» та фракції цієї партії у міськраді Олексій Каспрук теж був присутній на акції, проте спостерігав за нею трохи збоку. Тому не дивно, що коли у Андрія Білогорки вчергове запитали, хто ж все-таки конкретно стоїть за громадською ініціативою «Рідне місто», він сказав, що це чернівчани, мої друзі, та назвав Сергія Осачука і… Оксану Продан. Нагадаємо, остання в ефірі телепрограми «Свобода слова» висловила бурхливу радість з приводу перемоги Білогорки, незважаючи на те, що формально УДАР підтримував Марію Філіпчук. Можливо, дається взнаки те, що пані Оксана – кума Юрія Борисова, топ-менеджера Дмитра Фірташа та «смотрящего» за Чернівцями, а її чоловік Василь – член міськвиконкому та один з реальних керівників кампанії Білогорки?

Колаж Івана ТРАЧА

1


КОМЕНТАРІ (9)

avatar

Denial Dan

07 лютого 2013 11:19

avatar

Denial Dan

07 лютого 2013 12:43

ТОВАРИСТВО !!! Очевидно, що головна сенсація і надія всіх потребуючих каналізаційної прочистки, та безпартійних тушканчиків, новоспечений депутат Чернівецької облради пан Білогорка - який позиціонує себе як представник руху Рідне місто, проявиться уже після перших голосувань у облраді. Думаю, що буде голосувати синхронно з регіоналами. Обіцяю, що сам прослідкую за його першими голосуваннями !!! А наразі пане Андрію проявіть себе ще краще - заберіть кучугури снігу які понавозив ваш товариш Михайлішин (не сам звичайно), біля костелу навпроти Медакадемії ( не подалік СБУ) !!! От і покажите Т. Бойчуку як повине газдувати справжній депутат !!!

avatar

Назар Горук

07 лютого 2013 17:37

ПАНЕ БІЛОГОРКО.

ПРОШУ ПОЧИСТЬ ГІМНО І БІЛЯ НАШОГО ПІД"ЇЗДУ.

А ЩЕ ХОЧУ ЩОБ РІДНЕ МІСТО ВКРУТИЛО ЛАМПОЧКИ В ПІД"ЇЗДІ.

avatar

Іван Нестерук проспект 86Б 2 підїзд

07 лютого 2013 17:47

avatar

Viktor Dovganyhc

07 лютого 2013 17:48

Якраз вини Свободи я тут не бачу ! Вина тих хто взяв на себе відповідальність бути єдино правильними та самовпевненими!

avatar

Назар Горук

07 лютого 2013 17:52

avatar

Володимир Антонюк

08 лютого 2013 12:32

А хто пам"ятає що робив цей Білогорка в ОДА під час керування там Куліша-Павлюка? Чим він прославився на посаді начальника управління мім"і та молоді та чому так раптово це крісло покинув?

avatar

Вуйна Дарка

08 лютого 2013 19:08

Як Андрюша Білогорка керував, коли працював начальником в управлінні у справах сімї, молоді та спорту Чернівецької ОДА:

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/11260009

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/11260010

avatar

Як Андрюша Білогорка керував

08 лютого 2013 22:02