Переможені  Михайлішин, Бауер, Тіміш і Баласинович готуються до нових виборів

Переможені Михайлішин, Бауер, Тіміш і Баласинович готуються до нових виборів

02.11.2012, 14:45

Кандидати у депутати на мажоритарних округах Буковини, які стали другими за результатами голосування, готові знову взяти участь у виборах. Про це вони розповіли molbuk.ua.

Нагадаємо, друге місце посіли регіонали Віталій Михайлішин (округ №201, Чернівці) та Михайло Бауер (округ №202, Сторожинець), а також представники “УДАРу” Григорій Тіміш (округ №203, Новоселиця) і Богдан Баласинович (округ №204, Хотин).

Чим займаєтеся після виборів?

Віталій МИХАЙЛІШИН: «Вибори для мене нічого не змінили. Як працював із 2011 року, так і працюватиму».

Михайло БАУЕР: «Працюю».

Григорій ТІМІШ: «Тепер я зосередився на партійній роботі. УДАР показав дуже хороший результат на виборах в області та деяких районах, до нас іде багато людей».

Богдан БАЛАСИНОВИЧ: «Завершую розгляд звернень, які надійшли від виборців. Намагаюся допомогти вирішити порушені в них питання. Окрім того, хочу в судовому порядку притягнути до відповідальності тих, хто порушував закон під час виборів».

Як сприйняли поразку?

Віталій МИХАЙЛІШИН: «Я не вважаю, що програв. Вважаю, що 34 тисячі голосів чернівчан підтримки – це перемога. З такими результатами в інших округах виграють вибори. Але Микола Трохимович набрав більше голосів».

Михайло БАУЕР: «Нормально. Як факт».

Григорій ТІМІШ: «Спочатку соціологічні опитування давали мені перевагу. Але за два тижні до виборів я вже все зрозумів. За таких умов розраховувати на перемогу було важко. На окрузі були дільниці, де за Партію регіонів було 50-60 голосів, а за Геннадія Федоряка – 500-600. Звичайно, програвати неприємно. Але були і позитивні емоції – моя партія показала хороший результат».

Богдан БАЛАСИНОВИЧ: «Це не була поразка. Результат виборів – це наслідок маргіналізації суспільства. Немає логіки, коли більшість людей голосує за «Батьківщину», УДАР, «Свободу», а на мажоритарному окрузі – за кандидата від ПР. Відбувся масовий підкуп людей. Результат – це оцінка свідомості людей і влади, яка діє шляхом залякування та банальної купівлі голосів, а не відкритої та чесної конкуренції».

Які подальші плани?

Віталій МИХАЙЛІШИН: «Працюватиму й надалі в такому самому ритмі і темпі, зустрічатимуся з людьми. Старатимуся максимально вирішувати проблеми Чернівців».

Михайло БАУЕР: «Буді й надалі працювати».

Григорій ТІМІШ: «Маю багато роботи в партії, розширюємо офіс, партійну організацію. Крім того, займаюся громадською роботою, беру участь у трьох транскордонних проектах».

Богдан БАЛАСИНОВИЧ: «Навчаюся в докторантурі, планую тепер більше часу приділяти докторській дисертації. Гадаю, взимку її завершу. Займатимуся партійною роботою. Через народних депутатів від УДАРу намагатимуся вирішити ті проблемні питання рідного регіону, які декларував у своїй передвиборній програмі. Маю у цьому напрямку конкретні напрацювання».

Чи ще братимете участь у виборах?

Віталій МИХАЙЛІШИН: «Потрібно, щоб у Чернівцях був міський голова. Я погоджуюся із цим. Я за те, щоб вибори призначили, щоб був міський голова, секретар міської ради і ми працювали для Чернівців. Чи братиму участь? Чому б ні».

Михайло БАУЕР: «Обов’язково. І перемагатиму».

Григорій ТІМІШ: «Обов’язково. Тим паче, що я член потужної і впливової партії».

Богдан БАЛАСИНОВИЧ: «Звик доводити кожну справу до завершення. Переконаний, що отриманий на цих виборах досвід буде цінним для перемоги на наступних виборах».

Джерело: molbuk.ua

1