Передача органам місцевого самоврядування повноважень у земельній сфері сприятиме добровільному об’єднанню громад

Передача органам місцевого самоврядування повноважень у земельній сфері сприятиме добровільному об’єднанню громад

01.09.2017, 22:10

На цьому наголосив голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян під час засідання оперативного штабу із забезпечення прав і свобод власників земель чи збіжжя у Чернівецькій області, участь у якому взяв Міністр юстиції України Павло Петренко сьогодні, 1 вересня.

«Передача органам місцевого самоврядування реальних повноважень у земельній сфері, а також передача земель за межами населених пунктів у комунальну власність органів місцевого самоврядування, сприятиме процесу добровільного об’єднання громад та зробить їх більш спроможними. Також такий крок сприятиме підвищенню рівня прозорості формування дохідної частини місцевих бюджетів в частині отримання плати за землю. Відповідний законопроект зареєстровано у верховній Раді України. Сподіваюся, наші законодавці зроблять цей важливий крок якнайшвидше», – зазначив посадовець.

  • Джерело: Прес-служба обласної ради
1


КОМЕНТАРІ (2)

Бурбак дав команду фас С.Ісаченчихи. Та кинулась відробляти заказ. Бувша права рука Романюка, яка очолювала прес-службу Партії Регіонів в Чернівецькій області, сьогодні на службі у нардепа, що всюди подає себе як борця з регіоналами. Як вам така парочка .

avatar

о пора

03 вересня 2017 00:40

Не Ісаченчихи, а Світлані Ісаченко.

avatar

...

03 вересня 2017 12:02