Перед побиттям активіст з Чернівців мало не спровокував ДТП. Сам потерпілий вважає, що це справа рук людей з оточення нового начальника УМВС

Перед побиттям активіст з Чернівців мало не спровокував ДТП. Сам потерпілий вважає, що це справа рук людей з оточення нового начальника УМВС

04.04.2015, 14:39

Перед тим, як невідомі побили актівіста з Чернівців Ігоря Жижияна, він мало не спровокував дорожньо-транспортну пригоду.

Про це у мережі Facebook повідомив журналіст Вадим Пелех, який посилається на власні джерела.

"Стали відомими подробиці побиття одного чернівецького активіста. Як стверджують джерела, перед тими драматичними подіями активіст „не зовсім коректно” повів себе за кермом, мало не спровокувавши ДТП. Обіжені нецивілізовані автомобілісти догнали „борзого водія” і вирішили по-своєму його напоумити...", - написав Пелех.

"Наскільки я знаю, вони вже дають покази в міліції. „Борця з режимом” звісно жаль, але бикувати на дорозі це так не по європейськи... можна на таких же невихованих нарватися", - додав журналіст.

Як повідомив Жижиян у соцмережі, після нападу у нього розрив селезінки, понад 10 швів на обличчі та голові.

Нагадаємо, учора в Чернівцях невідомі побили громадського активіста Ігоря Жижияна.  

Фото - 0372.ua

Довідка:

Ігор Жижиян - громадський діяч, голова ГО "Патріотична громада Буковини". Колишній депутат Чернівецької обласної ради від фракції "Батьківщина". Раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, передбачених ст.28 ч.3 — 190 ч.4 (шахрайство, вчинене повторно, організованою групою, в особливо великих розмірах); ст. 28 ч. 3 — 358 ч.2 (підроблення документів, вчинене повторно організованою групою); ст. 28 ч. 3 — 358 ч. 3 (використання завідомо підроблених документів, вчинене організованою групою); ст.209 ч. 3 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, вчинена повторно організованою групою) Кримінального кодексу України.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

avatar

Ігор Жижиян

05 квітня 2015 16:06

так ти і є затичка і шістка кулявлобна, то чого тут пшикаєш на Пелеха

несоромся ,клоун ти!))))))

avatar

жижияну

05 квітня 2015 19:05

може тобі "активісте" Жижиян виставити тут відео та запис як ти недавно заказушну брехню , таке собі гавнометаніє на одну порядну людину пропонував розмістити в Інтернеті?

а є такі що і взяли бабло за гавноНЕправду та заказуху

то як виставити це цікаве кіно яким ти "активісте" займаєшся,щоб всі побачили та почули який і чий і за що ти "великий активіст" ?! 

avatar

Микола

05 квітня 2015 19:11