Перафарбовані в опозиційний блок  регіонали не дали жодного голосу за рекомендації для покращення соціального захисту воїнів АТО і їх родин

Перафарбовані в опозиційний блок регіонали не дали жодного голосу за рекомендації для покращення соціального захисту воїнів АТО і їх родин

10.02.2017, 00:06

Сьогодні парламентарі затвердили Рекомендації парламентських слухань на тему: "Державні гарантії соціального захисту учасників антитерористичної операції, Революції Гідності та членів їх родин: стан і перспективи". Основне завдання держави полягає в тому, щоб громадяни України, які ризикували життям заради своєї країни, отримали всі соціальні гарантії і почувалися захищеними.

Про це повідомив голова парламентської фракції "Народного фронту", народний депутат України Максим Бурбак

І знову "борці" за народ і особливо дітей з зони АТО - перафарбовані в опозиційний блок регіонали - не дали жодного голосу. За рекомендації для покращення соціального захисту воїнів АТО і їх родин - жодного голосу. Робіть висновки. Адже по всій Україні вони вже почали хвости піднімати. Чернівецька міськрада не виключення, - прокоментував результати голосування за проект постанови народний депутат України Максим Бурбак.

ДОВІДКОВО:

Кабінет Міністрів встановив одноразову грошову допомогу членам сімей загиблих учасників Революції Гідності. Також прийнято рішення стосовно доплати до пенсій у зв’язку з втратою годувальника та одноразової допомоги учасникам масових акцій громадянського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, які отримали тяжкі, середні та легкі тілесні ушкодження. Урядом затверджено Порядок надання цільової грошової допомоги сім’ям, які втратили годувальника у зв’язку з проведенням антитерористичної операції, визначено перелік основних медичних закладів, які надаватимуть послуги з медичної та психологічної реабілітації для учасників АТО.

1