Павлюк таки не помилився: розпорядження голови Чернівецької ОДА не стосується білбордів з привітанням Фищука з Днем незалежності

Павлюк таки не помилився: розпорядження голови Чернівецької ОДА не стосується білбордів з привітанням Фищука з Днем незалежності

04.09.2017, 17:37

Розпорядження голови Чернівецької обласної державної адміністрації "Про виготовлення та розміщення у Чернівецькій області соціальної друкованої реклами" не стосується білбордів із привітанням голови ОДА Олександра Фищука до Дня незалежності України.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби "будинку з левами", яке сьогодні з’явилося на офіційному сайті установи. 

"У зв’язку з тим, що низкою інтернет-видань було оприлюднено матеріал про виготовлення та розміщення в області соціальної реклами до Дня незалежності України, інформуємо про наступне.

Розпорядження обласної державної адміністрації від 23 серпня 2017 року №712 "Про виготовлення та розміщення в Чернівецькій області соціальної друкованої реклами", про яке йдеться у матеріалі, не стосується постерів для білбордів з привітанням голови обласної державної адміністрації О.Фищука до Дня незалежності України.

Так, документ видано в рамках реалізації в області державної інформаційної політики, відповідно до листів Міністерства інформаційної політики України від 11.08.2017 №12-04/11-08 та Адміністрації Президента України від 18.08.2017 про виготовлення соціальної друкованої реклами до 26-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України; листа Міністерства інформаційної політики України від 07.08.2017 №12-04/07-08 про проведення інформаційної кампанії до Міжнародного дня корінних народів світу. За запропонованими Міністерством інформаційної політики та Адміністрації Президента України макетами, відділом інформаційної діяльності обласної державної адміністрації було забезпечено виготовлення та розміщення в Чернівецькій області тематичних постерів для білбордів та сітілайтів у кількості 21 та 15 відповідно (макети додаються). Видатки на їх виготовлення проводились в межах коштів, передбачених на заходи Регіональної програми забезпечення інформаційних потреб населення області, відзначення свят державного, регіонального, місцевого значення та здійснення представницьких, інших заходів на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням IV сесії обласної ради VІІ скликання від 15 березня 2016 р. №28-4/16.

Враховуючи вищезазначене, відповідь обласної державної адміністрації на інформаційний запит редакції газети "Молодий Буковинець" від 17.08.2017 №26, надіслана 21.08.2017 за №М/ЗПІ-134 – відповідає дійсності. Наголошуємо, що видатки на виготовлення та розміщення постерів для білбордів з привітанням голови обласної державної адміністрації О.Фищука до Дня незалежності України за рахунок коштів державного, місцевого бюджетів не проводились.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павлюк помилився? У Фищука до Дня незалежності України передбачили 10 тис грн на друк білбордів, - документ

Принагідно, відділ інформаційної діяльності обласної адміністрації висловлює вдячність інтернет-виданням "Молодий буковинець" та "Букінфо" за оперативне оприлюднення розпорядження обласної державної адміністрації від 23 серпня 2017 року №712 "Про виготовлення та розміщення в Чернівецькій області соціальної друкованої реклами", розміщене на офіційному веб-порталі обласної державної адміністрації з метою забезпечення відкритості та прозорості діяльності обласної державної адміністрації", - йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що Чернівецька обласна державна адміністрація передбачила майже 10 тис грн на друк постерів для білбордів та сітілайтів до державних свят, які відзначалися у серпні.

Нагадаємо, до Дня незалежності Олександр Фищук попіарився з білбордів.

Перший заступник голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк повідомив, що ці білборди були встановлені не за кошти обласної адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павлюк заспокоїв, що Фищук піариться не за кошти бюджету

Джерело: molbuk.ua

1