Павел та Болтунов оббрехали Ольгу Кобевко, Льовочкіну та Папієву доведеться вибачатися! (документи)

Павел та Болтунов оббрехали Ольгу Кобевко, Льовочкіну та Папієву доведеться вибачатися! (документи)

05.07.2017, 16:51

Майже два місяці минуло з того часу, як члени «Опоблоку» Буковини звели наклеп на депутата Чернівецької обласної ради від «Самопомочі» Ольгу Кобевко.
Вони на увесь світ розтрубили, що вона побила до півсмерті їхнього лідера у Чернівцях Руслана Тулика. Навіть сам Льовочкін, не перевіривши інформацію, у програмі «Подробиці» на телеканал «Інтер» розповідав цю дурницю людям.

Воїни АТО, волонтери Буковини звернулися до постійної комісії Чернівецької обласної ради з питань депутатської діяльності, етики і нагородження щодо негідного вчинку колишніх регіоналів, а теперішніх опоблоківців. Вони вимагали вибачення перед депутатом Ольгою Кобевко.

Комісія, яку очолює Р. І. Поклітар, вивчила детально суть справи і винесла єдино правильний вердикт. Опоблоківці – наклепники. Вони мусять вибачитися за наклеп перед депутатом Чернівецької обласної ради Ольгою Кобевко.

Сама депутат вважає, що «Опоблок» - це партія наступник партії регіонів. І вона продовжує діяльність регіоналів, яка йде не на користь, а на шкоду українській нації та Українській державі.

Джерело: chas.cv.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях волонтери закликали правоохоронні органи звернути увагу на провокації "Опоблоку" в регіоні (+заява Ольги Кобевко)

Ольга Кобевко Льовочкіну пише з Румунії: «Про заяву «Опоблоку» я дізналася уже тут»

Депутат Ольга Кобевко змусила регіоналів вибачитися за наклеп (документи)

 

Депутат Ольга Кобевко змусила регіоналів вибачитися за наклеп (документи)
 

Депутат Ольга Кобевко змусила регіоналів вибачитися за наклеп (документи)

 

1


КОМЕНТАРІ (5)

висновок комісії носить рекомендаційний (значення слова - див. Академічний словник української мови у 12 т.) характер; захочуть - вибачаться, не захочуть - маститимуть.

avatar

)))

05 липня 2017 17:06

Нехай йде поможе своему партійному шефу сміттє у львові позбирати, у неї то краще вийде, аніж політика. А буковинці самі між собою розберуться.

avatar

independent

05 липня 2017 18:18

Энцефалопат Пекя как всегда несет ху.ню.Бросай бухать,иди работать.

avatar

Синька

05 липня 2017 20:35

У петра брехня на брехні - як завжди!

 

 

 

Брехня №1: доцю петра кобевки - Ольгу ніхто у побитті ніколи не звинувачував, це взагалі смішно і брєд, а от вона організувала стрєлку! Петро-Брехло. 

 

 

 

 

 

побитяя чинили відморозки яких судитимуть.

 

 

 

 

 

особливий привіт Олежкові,який пяний чинив бійку, тепер вже не поїде плиточку ставити в Італію а поїде "козлом" в мальовничі Сокиряни х...рити ракушняк і вийде "пятухом" туберкульозним.

 

 

 

Брехня №2: коміся з етики НЕ примушує а РЕКОМЕНДУЄ так і пише у фото висновку а Петро-Брехло пише  примушуе у тексті статті

 

 

 

 

Коміся з етки складається з 2 свободівців - що ще вони "хорошого" напишуть про опоблоківця?

avatar

Брехунам!

06 липня 2017 00:16

Ольго Петрівно, поясніть з якою метою ви привели на останню сесію двох невихованих небритих молодиків, що дозволяли собі негідну поведінку в сесійній залі,  з голосними коментарями ?

avatar

Унгуряну В.М.

06 липня 2017 11:20