'Побратими України' просять повідомляти про випадки корупції у медицині

"Побратими України" просять повідомляти про випадки корупції у медицині

24.11.2017, 10:33
"Корупція в медичній галузі в Чернівецькій області існує!", - констатує голова ЧОО ПП "Побратими України"  Сергій Качмарский:
 
 - Нещодавно в Чернівцях почав втілюватися в життя новий громадський проект "Ні корупції в медичній галузі", - розповів Сергій качмарський. - Особисто я не думав, що проект так швидко почне давати  позитивні результати. На телефон гарячої лінії 0505579979 почали телефонувати мешканці нашого міста та області  й розповідати про цікаві речі, які відбуваються в медичній галузі.
 
- Наведу лише  декілька прикладів. В одній із лікарень нашої області батьки заплатили 4 тис.євро за майбутнє "робоче місце" своєї доньки, але ті хто гарантував  не виконали обійцяного, - каже Сергій Качмарський. -  Розпочався конфлікт: гроші пішли "нагору", ніхто нічого вже не поверне. Я не захищаю батьків, які дали "хабар", але факт корупції на лице!
 
- Також шокує  інший випадок, коли після приступу різької болі в ділянці живота у дружини, чоловік привіз її в одну із лікарень нашого міста. Там йому лікар повідомив, що жінці потрібна термінова операція: діагноз - апендецит. В іншій лікарні діагноз також був такий самий. Сума за операцію була від 6-8 тис.грн. Чоловік не мав таких коштів із собою, тому вирішив повернутись додому, по дорозі заїхав в свою району лікарню. Діагноз був зовсім інший, вартість лікування 400 грн. Причиною термінової операції, були, мабуть, ті самі 6-8 тис грн, які лікарі в обох медзакладах так хотіли покласти собі до кишені!
 
- Третій випадок вражає своїм цинізмом. Зателефонував молодий хлопець та розповів свою історію. Його 72-річний дідусь смертельно хворий, в нього 4-та стадія раку, шансів майже немає. Під час чергового візиту один із медичних працівників, повідомив дідуся, що за "грошову винагороду" буде частіше навідуватися до нього,дідусь віддав останні 200 грн. Запитання до лікаря: ви Бога не боїтесь?
 
- Нагадаю ще раз, я особисто знаю багатьох чесних та порядних лікарів: Михайла Гнатюка, Іллю Тащука, Мирослава Парасківа та багатьох інших. Ці люди лікарі від Бога. Мені соромно, що деякі люди в білих халатах дискредитують всю медицину нашої  області.
 
- Вся інформація, отримана нами, буде передана для подальшої перевірки в прокуратуру та СБУ в Чернівецькій області. Не будь байдужим, почни із себе! Знаєш про факти корупції в медичній галузі телефонуй !!! - закликав Сергій Качмарський. 
1


КОМЕНТАРІ (9)

Як може корупціонер боротися з корупцією?? Здоровий лунь, йому б працювати і заробляти почесному кошти, а не робити з себе хєроя

avatar

Олександр

24 листопада 2017 19:15

Не вірю, що проект Андрієць в особі Кочмарського здатен побороти корупцію.

avatar

Станіславський

24 листопада 2017 19:17

Ага особенно Тащук, который после операции конкретно говорит сумму.Сергей, то что Вы пишете о коррупции в медицине и обзываете врачей скотами,которым мало,говорит о том что уровень интеллекта у Вас ниже среднего мягко говоря!Кроме того как качать руки нужно ещё и подкачивать мозг!Возможно Вы закончили техникум и получили среднее образование и Вы не понимаете,что такое стать врачем(сколько нужно учиться,а потом долгие годы практики).Сначала обеспечьте врачей достойной зарплатой(к примеру врач в Германии получает 600000 евро в год)и не будет никакой коррупции.Я смотрю Вы вообще не понимаете о чем пишите,заказывая статьи в дешевых газетенках. Разберитесь со страховой медициной, что б люди могли быть защищены так же само как врачи.А то что Ваши действия спонсируют, так вот Вы очень плохо отрабатываете спонсорские деньги, не качественная и дешёвая реклама с мягкими игрушками. И вообще подучитесь разговаривать складно и строить правильно предложения для начал,читайте книги,развивайтес,а то "му" уже надоело. Вам должны уменьшить заработную плату в партии так как Вы на рынке интеллектуального труда Вы пасёте задних! Удачи Вам в Вашем развитии!!!

avatar

Александра

25 листопада 2017 13:42

Тащук Ілля чесний та порядний лікар,він врятував життя моїм знайомим,безматеріальної винагороди.Ви чмошний інтернет -бот,особисто для вас1.партія не фінансує мене і мені ніхто не платить зарплату(на відміну від вас) 2.мягкі іграшки мені також ніхто не дарує ,всі ведмежата подаровані онкохворим діткам.Ви слідкуєте за моєю діяльністю значить я все роблю правильно.Чому ви читаєте такі дешеві сайти (ваші слова)?А нарахунок 600тис.євро в рік в Німеченні отримують лікарі високого рівня,середня зарплата 4-15тис.євро в рік ,провіряєте інформацію!!!Бот завжди є ботом,краще робіть щось в свому житті!!Планшетно-диванний герой!!!

avatar

Сергей

26 листопада 2017 10:31

Мне все равно на Вас и на Тащука,Тащуку тоже нужно за что-то жить, просто операции нужно качественно делать,потому что после него пришлось переделывать операцию за границей!Не надо орать про поряднiсть.Ничего хорошего для Черновцов Вы не сделали и если эти игрушки для детей, для чего с ними фотографироваться,привезли детям и молодец.А дешёвая пиар кампания-это совсем другое.А по поводу зарплаты-это образное выражение(все будете отрабатывать после)))Вам даже ума не хватает расширить мышление.И хотела спросить какое у Вас образование?Судя по Вашей лексике думаю и 11-три классов нет.

avatar

Александра

26 листопада 2017 11:50

Врач в Германии получает 4 тыс.евро в год? Да уж Сергей!Вы когда-то были в Германии? А нет, Вы только знаете два слова:скоты и чмо. В эконимике,юриспруденции, культуре у Вас и базового понятия нет,куда Вы рвётесь?  

avatar

Александра

26 листопада 2017 11:57

Від 4-15тис.євро в  місяць,помилився!А мені плювати на вашу думку і на  вас пані бот три рази.Я роблю свою справу!!!Мені моєї освіти вистачає!!!

avatar

Сергій

26 листопада 2017 16:26

Так какое у Вас образование?

avatar

Александра

27 листопада 2017 19:16

Что Вы можете предложить для экономического развития города? Кроме того как красить лавочки и бегать по подъездам и клееть наклейки,агитируя за Вашу партию.

avatar

Александра

27 листопада 2017 19:19