Сергію Обшанському погрожують невідомі: партизани  благоустрою Чернівців знову заблокували роботу кавомобіля, який працює без документів

Сергію Обшанському погрожують невідомі: партизани благоустрою Чернівців знову заблокували роботу кавомобіля, який працює без документів

07.07.2016, 12:08

Партизани благоустрою продовжують виховну діяльність з пересувними тимчасовими спорудами (ПТС) з продажу кави без дозвільних документів.

На кавомобіль, який працював без документів, увагу влади звернув громадський активіст Павло Колядинський: "2 липня - кавомобіль на перехресті вул. Сковороди - Університетської продовжує працювати без документів. Конкурс відбувся 18 травня.... Всі інші кавомобілі, які торгували в недозволених місцях, розігнали, але напевно є "обрані".

Як засвідчила дана ситуація - обраних немає! Проте чи не єдиний інструмент впливу на таких порушників, яким наділено інспекцію - це спільно з працівниками нової патрульної поліції та дільничним інспектором поліції скласти адмін. протокол за ст.155. 

Тим часом у телефонній розмові 07.07.2016 на адресу інспекції з питань благоустрою Чернівців та її керівника пролунали погрози. До слова, вже не вперше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній депутат-свободівець Горук погрожував працівникам інспекції з благоустрою та МКП Реклама (ОНОВЛЕНО+КОМЕНТАР Назара Горука)

Наразі це не перший випадок виховної роботи невідомих патріотів. Раніше  партизани благоустрою вже вдавалися до такого виховного методу впливу на порушника, блокуючи кавомобіль за адресою вул.Героїв Майдану,2В.

 "Вода - камінь точить" , ще не вечір ... - прокоментував цю інформацію начальник інспекції з благоустрою Чернівців Сергій Обшанський. А вихід із цієї ситуації начальник інспекції з благоустрою, зокрема, бачить в наступному: "У ВР потрібно приймати зміни до Адмін. Кодексу . Це що штрафи ? Так , крихти ... Звертаймося всі разом до депутатів ВР з відповідною заявою..."

 На основному фото: вул.Сковороди-Університецька...

1


КОМЕНТАРІ (4)

и правильно написал

avatar

студент

07 липня 2016 13:06

Паладян , ти вже давно не студент

avatar

Викладач

07 липня 2016 15:00

Ответил емко  и содержательно ! А правду люди говорят : заставь Обшанского Богу молиться....

avatar

сарказм

07 липня 2016 19:52

avatar

Sergey Obshanskiy

07 липня 2016 21:30