Партію Порошенка у Чернівцях очолив Максимюк (оновлено 28.10 о 9.44)

Партію Порошенка у Чернівцях очолив Максимюк (оновлено 28.10 о 9.44)

27.10.2017, 23:50

Сьогодні, 27 жовтня відбулися Збори Чернівецької міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», під час яких новим головою міської організації Партії обрали депутата Чернівецької міської ради Василя Максимюка. Його кандидатуру одноголосно підтримали усі присутні на заході члени Партії.

Заступниками Голови міської організації обрали активістів Партії Наталію Фрунзе, Сергія Бостана та Андрія Шалєєва.

Василь Максимюк подякував усім присутнім та, найперше, Наталії Якимчук, яка донедавна очолювала міську організацію Партії.

– Вдячний усім Вам за плідну роботу та підтримку. Впевнений, що ми і надалі будемо працювати на благо нашої держави та підтримувати курс Президента на впровадження реформ в Україні, – звернувся до присутніх Василь Максимюк.

Участь у заході також взяли перший заступник голови Чернівецької облдержадміністрації Михайло Павлюк, народні депутати України Богдан Онуфрик та Владислав Севрюков. Головував на Зборах керівник Чернівецької територіальної орагнізації Партії БПП «Солідарність», народний депутат України Іван Рибак.

– У міської організації партії зараз є дуже багато завдань, адже у Чернівцях напружена ситуація з обранням секретаря міськради, труднощі із перерозподілом коштів бюджету, проблеми із покращенням інфраструктури міста. Тому ми сьогодні зібрались, аби обговорити це. Щоби всі наші подальші рішення лише приносили користь місту та його мешканцям, – наголосив Іван Рибак.

Наталія Фрунзе, яку деякі ЗМІ називали ймовірним новим головою, пояснила чому не змагалася за цю посаду

Дорогі друзі, шановні журналісти та звісно недруги!!! - написала Наталія Фрунзе у ФБ. - Не хочу, щоб перекручували якісь факти, чи писалися "заказні"статті, щодо мого особистого рішення! Я офіційно відмовилась від висування своєї кандидатури на голову міської організації БПП" Солідарність" і підтримала, на мою думку достойну кандидатуру- Василя Сидоровича Максимюка, голову фракції, депутата Чернівецької міської ради від БПП"Солідарність". 

- Я переконана, що Василь Сидорович буде гарним керівником, зможе консолідувати роботу і відстоювати інтереси та програми партії, буде розвивати партійну структуру, забезпечить підвищення професійного рівня та буде сприяти досягненню гендерної рівності, активному залученню жінок до політичного і суспільного життя партійного осередку. 

- Щодо себе, я навчаюсь в Києві в Національній Академії Державного Управління при Президентові, є членом виконавчого комітету в Чернівецькій міській раді, є заступником голови ГО" Гідність Буковини" , головою благодійного фонду " Калинові Серця" та навчаюсь в школі політичного українського лобі жінок, є членкинею клубу "Успішна чернівчанка" та багатьох комісій і робочих груп, працюю на роботі,ще крім того виконую обов'язки матері і дружини!!! Дякую за підтримку і розуміння!!!

1


КОМЕНТАРІ (1)

А хто підтримував чи висував фрунзе, крім подружки? Ніхто. До кого вона звертажться? Не попятно

avatar

Skava

28 жовтня 2017 12:57