Партія Яценюка на Буковині стала меншою на 22 'потенційні тушки'

Партія Яценюка на Буковині стала меншою на 22 "потенційні тушки"

17.07.2012, 23:55

За весь час після виборів до органів місцевого самоврядування з лав партії "Фронт Змін" було виключено 149 депутатів із 2 913 обраних від партії до місцевих рад усіх рівнів.

Як повідомили у прес-службі партії, їх членство було призупинено у зв´язку з невиконанням статуту, угоди про політичну відповідальність та рішень керівних органів партії.

- Зокрема, членство в партії 149 депутатів місцевих рад було припинено за неголосування щодо питання про висловлення недовіри Прем'єр-міністру та Кабінету Міністрів, за невиконання рішення партії ініціювати вимогу до парламенту ухвалити закон "Про порядок імпічменту Президента України", за відмову підтримати акцію "Україна проти Януковича" в жовтні-грудні 2011 року, - пояснили в партії.

У переліку депутатів місцевих рад, чиє членство у партії призупинено, зазначено 22 депутати місцевих рад Буковини.

Станом на 13 липня членами партії "Фронт Змін" є 21 145 людей, з початку року лави партії поповнилися 2 218 членами.

Нагадаємо, "Фронт Змін" підписав з усіма кандидатами в депутати місцевих рад від партії на виборах 2010 року угоду про політичну відповідальність. Згідно з документом, кандидати зобов'язуються увійти до фракції "Фронту Змін", не входити без відповідного рішення керівних органів партії до будь-яких інших фракцій, більшості та коаліцій, дотримуватися ідейної платформи партії.

У Чернівцях та в мережі Інтернет з'явилися листівки, у яких депутатів, які організували в Чернівецькій міськраді псевдоопозиційну групу під назвою "За Батьківщину" названо "тушками".

За матеріалами: Коментарі

1