Партія регіонів боїться виборів як в Києві, так і в Чернівцях, - нардеп Бурбак (+відео)

Партія регіонів боїться виборів як в Києві, так і в Чернівцях, - нардеп Бурбак (+відео)

23.10.2013, 19:12

Намагалися потрапити на засідання Київради, - повідомив народний депутат України Максим Бурбак. -  Герега та Попов настільки злякалися народних депутатів, що відгородилися величезним парканом.Сотні бійців "Беркуту" замість того, щоб боротися зі злочинністю, - охороняють нелегітимну Київраду від нардепів та громадськості. У парламенті ми таки добилися, щоб питання по виборах мера Києва та Київради поставили до включення в порядок денний. Однак "регіонали" провалили це питання! Ось кому не вигідні вибори! А тим часом у Київраді відбувається дерибан землі. Там на порядку денному 131 земельне питання. 

 В черговий раз заявляю, що ПР боїться виборів як в Києві, так і в Чернівцях та інших обласних центрах. Вони їх 100 відсотково програють. І це знов підтвердило голосування, - констатував нардеп.

Разом з Максимом Бурбаком намагалися потрапити на засідання Киівради. Думаю, набравшись досвіду в Києві, поідемо в Чернівці!Хто там у нас нелегітимний?) заявив в свою чергу автор фото, журналіст Дмитро Чигрин. 

На що Максим Бурбак відповів:  Я сьогодні пожартував, що авансом вже відробив візит групи депутатів до Чернівців з метою відновлення місцевого самоврядування.

1