Партії, які здійснили переворот у Чернівцях, не отримають дивідендів на виборах, - нардеп

Партії, які здійснили переворот у Чернівцях, не отримають дивідендів на виборах, - нардеп

12.08.2018, 17:29

Жодна із політичних партій, які брали участь у достроковому припиненні повноважень міського голови Чернівців Олексія Каспрука, не отримає жодних політичних дивідендів на найближчих виборах.

Про це в ефірі телеканалу ТВА повідомив нардеп Максим Бурбак.

Зокрема, відповідаючи на запитання ведучого щодо ймовірності ухвалення Верховною Радою рішення про призначення дострокових виборів Чернівецької міськради, Бурбак заявив:

"З осені розпочнеться де факто президентська кампанія. Жодна з політичних сил, які брали участь у заколоті проти народнообраного міського голови Олексія Каспрука, не отримає жодних політичних дивідендів у цій кампанії. Гадаю, що керівники фракцій і партій будуть робити все, щоби відбілитися від рішень своїх місцевих колег. Але політичну відповідальність треба нести за тих, кого ви ведете у своїх списках", - сказав політик.

Раніше усунутий з посади міського голови Чернівців Олексій Каспрук заявив, що наближені до олігарха Фірташа нардепи блокуватимуть  перевибори у Чернівцях.

Джерело: https://molbuk.ua/

1


КОМЕНТАРІ (3)

Ще нічого, ніякої події чи кардинальних змін бурбака не "передбачив" і не здатен на прогноз. Одні "дострокові" вибори в Чернівцях обіцяв провести 37 разів... В результаті - "скинули" каспруку.

avatar

Юрій

12 серпня 2018 20:00

Поживемо,побачимо,"шановний".

avatar

До нардепера

12 серпня 2018 21:30

Най Бурбак засуне свої прогнози собі в одне місце

avatar

13 серпня 2018 14:16