Парк шкільних автобусів Буковини поповниться десятьма українськими автобусами марки “Еталон”

Парк шкільних автобусів Буковини поповниться десятьма українськими автобусами марки “Еталон”

17.04.2021, 21:14

Парк шкільних автобусів Дніпропетровської та Чернівецької областей поповниться українськими автобусами марки “Еталон”.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на ЦТС.

Так, торговий дім “Еталон Авто” став переможцем тендеру на постачання Дніпропетровській ОДА 26 одиниць шкільних автобусів, запропонувавши за їх виготовлення 42,8 млн грн (1,648 млн грн за автобус) при очікуваній сумі закупівлі 48,1 млн грн (1,85 млн за одиницю).

Згідно з оголошенням в системі ProZorro, в торгах за двома лотами – 25 од. та 1 од., також брала участь автомобільна компанія “Укравтоснаб”, що пропонувала автобуси Ataman виробництва АТ “Черкаський автобус”, за очікувану ціну в 1,85 млн грн за одиницю.

Водночас до торгів не були допущені ТОВ “Люмікар” (також пропонувала автобуси Ataman) і луцький завод корпорації “Богдан”.

Як повідомив президент корпорації Володимир Бутко, “Еталон” також виграв тендер на постачання 10 шкільних автобусів в Чернівецьку область, запропонувавши автобус за 1,65 млн грн при очікуваній сумі закупівлі 1,93 млн грн.

“Для бюджету це додаткові мільйони коштів, а для нас така ціна – це фактично мінусова рентабельність. Але ми змушені так боротися, щоб забезпечити людей роботою”, – підкреслив Бутко.

Нагадаємо, корпорація “Еталон” об’єднує 21 підприємство. Основні напрямки діяльності – виробництво автотранспортних засобів, машинобудування та складська логістика. Основні потужності виробництва знаходяться в Чернігові.

1