Папієву прикро

Папієву прикро

23.01.2014, 13:24

Спілкуючись із журналістами під час урочистостей з нагоди Дня Соборності та Свободи України, які відбулися, 22 січня, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв зазначив, що 95 років тому відбулася історична подія, яка підтвердила багаторічні прагнення українців жити у суверенній та унітарній країні. Про це повідомляє прес-служба ЧОДА.  

«Саме цього дня майже століття тому наші предки зробили історичний крок до возз’єднання і створення Української держави, - зазначив Михайло Папієв. – І зараз основним нашим завданням є розбудова і розвиток України спільними зусиллями як влади, так і простих громадян.

І прикро, що сьогодні деякі політичні сили намагаються посіяти деструктивні настрої в суспільстві, а не сісти за стіл переговорів для вирішення проблемних питань та врегулювання ситуації».

За словами керівника крайової виконавчої влади, Буковинське віче 1918 року також підтвердило прагнення буковинців жити в одній державі і засвідчує нерозривну єдність цих двох історичних дат.

«Нам треба враховувати сьогодні події минулого, аналізувати їх і робити правильні висновки, не повторювати помилок. Відрадно, що жителі нашого багатоетнічного краю і зараз демонструють свою єдність та толерантність», - зазначив Михайло Папієв.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Чому повідомляєте про злочинну владу. Надійка Вірна закликала до бойкоту, а цей сайт не підтримує. Чорней продався Ригам.

avatar

Де совість

23 січня 2014 09:48