У відставці мера Сторожинця Папієв своєї вини не бачить

У відставці мера Сторожинця Папієв своєї вини не бачить

12.09.2012, 23:30

«Мені дуже прикро, що на міського голову Сторожинця чинився тиск з боку депутатів, і саме це спровокувало його подати у відставку, - наголосив голова ОДА Михайло Папієв. – Думаю, що громада міста має стати на захист свого мера і дати відсіч нечесним політикам. Депутати усіх рівнів мають насамперед служити людям, і ніякі передвиборні перегони жодним чином не повинні впливати на життєдіяльність населених пунктів області».

Про це голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв сказав, відповідаючи на запитання журналістів місцевих телерадіокомпаній щодо відставки міського голови Сторожинця Миколи Карлійчука, повідомляє прес-служба ОДА.

Губернатор зазначив: «Я був присутнім на зборах громади в Сторожинці того дня, бо на це зібрання мене особисто запросив Микола Карлійчук. Але для мене його рішення подати у відставку стало несподіванкою, думаю, як і для більшості жителів міста».

Голова облдержадміністрації висловив сподівання, що Микола Карлійчук зважить на думку жителів Сторожинця, які хочуть бачити його на посаді міського голови, і відкличе свою заяву.

Керівник крайової виконавчої влади підкреслив, що Микола Карлійчук - добрий господарник, і за два з половиною роки роботи він зробив значно більше для покращення життя сторожинчан, аніж будь-хто за попередні десятиліття.

Водночас Микола Карлійчук заявив і про тиск, який на нього чинили представники райдержадміністрації. Про чиновників РДА у коментарі Михайла Папієва не згадується.

Джерело: molbuk.ua

1