Папієв зробив усе, щоб ремонт вхідних дверей до ОДА обійшовся Бурбаку з товаришами в 300 тисяч гривень

Папієв зробив усе, щоб ремонт вхідних дверей до ОДА обійшовся Бурбаку з товаришами в 300 тисяч гривень

11.08.2014, 15:35

Коли Бурбак відновлював двері в Чернівецьку ОДА Папієв робив усе, щоб тодішній опозиціонер заплатив якомога більше.

Вхідні двері в Чернівецьку ОДА вважаються історичною цінністю, як і сама будівля колишнього палацу юстиції. Усім відомо, що двері постраждали під час штурму адміністрації активістами євромайдану. Якби Папієв тоді вийшов до людей двері були б цілими, вважають євромайданівці. На закиди екс-голови ОДА Папієва про нищення народного майна, Максим Бурбак пообіцяв двері відремонтувати за власний кошт. Коли дійшло до справи колишня обласна влада зажадала провести реставрацію дверей, а це означало здорожчання робіт у кілька разів, заявив Максим Бурбак. За його словами колишня влада втратила совість остаточно, коли почала пропонувати свої фірми для виконання робіт. Бурбак каже, що тільки за цим  фактом можна уявити, яким був світогляд регіоналів.

Зрештою, скільки коштували двері Максимові Бурбаку поки не відомо. Ще немає акту виконаних робіт. Але міністр припустив, що вартість реставрації може зрости до 300 тисяч гривень. Зате відреставровані ним на виконання даного слова двері прослужать ще стільки ж, скільки вже прослужили - понад сто років. 

До речі, зарплата Бурбака, як міністра інфраструктури 6 тис. 200 грн. Він їх тратить на перельоти, зізнався міністр. 

(Готується відео)

Джерело: www.chv.tv

1


КОМЕНТАРІ (1)

З 500 тис. грн. отриманих за компенсацію  житла хай відремонтує двері і ще залишиться в прибутку.  Нема біди міністру і нема чого плакатися , ВСЕ РІВНО ЦЕ ВИЙДЕ ЗА БЮДЖЕТНІ КОШТИ А  НЕ ЗА ВЛАСНІ, ТОБТО ЗА ГРОШІ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ.

avatar

Нема чого плакатися

11 серпня 2014 15:05