Папієв знайшовся

Папієв знайшовся

27.01.2014, 21:21

Керувати областю Михайло Папієв найближчим часом планує з приміщення Управління ДСНС України на вулиці Лесі Українки у Чернівцях. За словами голови Чернівецької облдержадміністрації, члени Народної Ради напередодні заявили, що не впустять його до будинку з левами.

Михайло ПАПІЄВ, голова Чернівецької обласної адміністрації: «На рахунках казначейства знаходяться 5 млн. 800 тис грн. Це зарплата працівників охорони здоров`я. Телефонує мені департамент фінансів, тому що підпис на дорученні, щоб ці гроші дійшли до людей, крім мене ніхто не має права ставити. Якщо Народна Рада прийняла під управління область, то нехай вони ставлять підпис. Але ж цей підпис в казначействі і ніде не буде прийнятий».

Прокоментував голова облдержадміністрації штурм ОДА минулої п’ятниці. І дав доручення відповідним структурам підрахувати суму завданих збитків.

Михайло ПАПІЄВ, голова Чернівецької обласної адміністрації: «Вхідні двері ОДА… їм було 106 років. Збереглися ручки, замок на дверях, скло оригінальне. Ручок торкався свого часу Франц Йосиф». Якщо реставрувати двері, то в первинному вигляді. А на це потрібна значна сума. Утім, схоже, далеко не це зараз турбує буковинців.

Любов Смолдирєва

Джерело: www.bukodtrk.gov.ua

Голова облдержадміністрації Михайло Папієв поки не повертається у свій кабінет у "будинку з левами". Про це molbuk.ua повідомив радник голови Олег Унгурян.

- Він не хоче йти на конфлікт і прориватися на своє робоче місце, - сказав О.Унгурян. - Народний депутат Олександр Фищук заборонив йому приходити. Територія його відповідальності — вся область і він виконує свої обов’язки. Він провів вранці апаратну нараду в підрозділі МНС на вулиці Лесі Українки. Були присутні всі керівники департаментів, структурних підрозділів, заслухано звіт про ситуацію в області. На жаль, є проблеми з електропостачанням у Сторожинецькому і частині Глибоцького районів, не все гаразд зі сполученням між райцентрами і селами. Голова ОДА поставив завдання відновити електропостачання і проїзд.

Водночас сам Олександр Фищук на прес-конференції розповів, що нікому не забороняв приходити до ОДА.

- Я лише попередив про можливі наслідки, - каже нардеп. - Прихід сюди Папієва чи Галиця став би провокацією, люди б цього не зрозуміли.

Наразі жоден із заступників голови ОДА також у свій кабінет не приходив.

Сьогодні, нагадаємо, на стовпах у Чернівцях з'явилися листівки про розшук Михайла Папієва. "Увага! Розшук! Розшукується член незаконного бандформування, яке іменує себе "Партія регіонів". Останній раз був помічений 24 січня 2014 р. у супроводженні групи тітушок в синіх формах. Також розшукуються посібники цього угрупування, які озброєні КСІВАМИ з написами "Народний депутат України" від Партії регіонів. Якщо Вам відомо, де знаходяться дані особи, повідомле НАарод України", - йдеться у повідомленні, яке цитує vidido.ua.

1