Ображений Папієв знайшовся на з'їзді Партії регіонів і розказав, як він один вистояв під тиском, приниженням, погрозами, залякуваннями та репресіями, мародерством

Ображений Папієв знайшовся на з'їзді Партії регіонів і розказав, як він один вистояв під тиском, приниженням, погрозами, залякуваннями та репресіями, мародерством

29.03.2014, 14:37

Член Партії регіонів Михайло Папієв повідомив журналістам, що серед членів Партії регіонів немає єдності та згоди щодо єдиної кандидатури у президенти. Про це він сказав журналістам перед початком другого етапу ХІV з’їзду Партії Регіонів в Києві, передає УНН.

За словами Папієва, дехто підтримує кандидатуру Сергія Тігіпко, дехто — Михайла Добкіна.

“Фактично, ми цим ще більше роз’єднуємо Україну — східну, південно-східну, центральну, західну. 90% делегатів з’їзду — це делегати з Донецької, Луганської та Харківської області. Тож рішення щодо кандидатури можна заздалегідь вже передбачити (ці області підтримують Добкіна — ред.). Але я сподіваюся, що все ж таки партія найближчим часом стане на демократичні принципи і піде від авторитаризму, диктату однієї території над іншою”, — зазначив він.

Зараз закінчується закрита частина з’їзду, на якій обговорюється це питання та остаточно визначається кандидат у президенти, за результатами якої журналісти очікують на прес-конференції делегатів з’їзду Партії регіонів.

Джерело: УНН

На сьогоднішній політраді Партія регіонів не приймала рішення про позбавлення Віктора Януковича почесного лідерства партії. Про це розповів колишній губернатор Чернівецької області Михайло Папієв, передає gazeta.ua.

- Вчора публічно Віктор Федорович звернувся, аби з нього зняли посаду почесного лідера та виключили з партії. Хоча насправді він не був членом партії, - сказав він.

За словами Папієва, треба вирішувати і питання щодо Миколи Азарова, який і досі є головою партії.

- Треба це питання вивчати і вносити на розгляд. Є таке формулювання - за втрату зв'язку з однопартійцями, - наголосив політик.

Папієв розповів, що востаннє бачився з Азаровим, коли ще був губернатором.

На запитання, чи підтримує Азаров зв'язок з кимось з однопартійців, Папієв відповів: "Не знаю, мені це не цікаво".

- Коли я на Західній Україні залишився один під тиском, приниженням, погрозами, залякуваннями та репресіями, мародерством, то мені жодна людина не подзвонила і не спитала: "А як твої справи? Чим тобі допомогти і як тебе підтримати?", - поскаржився він.

Раніше ми повідомляли: Буковинські регіонали не знають, чи висували вони Добкіна в президенти

1


КОМЕНТАРІ (3)

Папієв, йди поплачся на свою долю сиротам, чиї батьки з Небесної Сотні старання твого Зека лежать на чернівецькому цвинтарі. Вони тебе, біднятко репресоване, зрозуміють і пожаліють.

avatar

Нестор Шуфля, Хліпока

29 березня 2014 19:13

Закрий мордяку такої партії а тимпаче депутатів від фашистсько-диктаторської партії немає бути на буковині.  Розікрали кошти падли а тепер ще тявкають геть до росії до придурковатого Яника.

avatar

30 березня 2014 10:05

Наступного тижня Верховна Рада прийме закон про люстрацію і таким як Папієв на 20 років буде заборонено мати право голосу у цій країні. Так що недовго йому лишилося тявкати. Хай прийде сьогодні на поминальний Майдан і це повторить, якщо такий сміливий.

avatar

На все приходить час розплати

30 березня 2014 10:56