Папієв закликав однопартійців-регіоналів залишатися вірними партії до кінця

Папієв закликав однопартійців-регіоналів залишатися вірними партії до кінця

28.01.2014, 15:32

ЗВЕРНЕННЯ ГОЛОВИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАРТІЇ РЕГІОНІВ МИХАЙЛА ПАПІЄВА
 
Дорогі однопартійці!

Звертаюся до Вас із щиросердною подякою та земним укліном за стійкість і всебічну підтримку у цій складній суспільно-політичній ситуації, а також у зв’язку із подіями, які відбулися 24 січня 2014 року в Чернівцях. Звертаюся не лише як керівник крайової виконавчої влади та ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, але й як буковинець.

На жаль, учасники мітингу біля приміщення ОДА мене не почули, коли я декілька разів виходив до них і намагався висловити власну позицію. Бо на моє переконання то не був мирний мітинг.

Наразі радикально налаштовані молодики, представники опозиційних партій і громадських організацій роблять спроби залякати членів ПАРТІЇ РЕГІОНІВ та погрозами примушують виходити з її лав. Не виключаю, що такі спроби будуть продовжуватись та посилюватись.

Прошу Вас, шановні однопартійці, зберігати врівноваженість, не піддаватися провокаціям, давати відсіч політиканам.

Суспільно-політична ситуація в країні надзвичайно напружена. Сторони шукають вихід з неї, і, хочеться вірити, що цей шлях буде знайдено.

Знову і знову закликаю всіх зупинитися у цьому протистоянні, знизити рівень напруги і не чинити безлад.

Верх має взяти здоровий глузд і відповідальність за майбутнє буковинських родин, перспективу нашого краю.

Лише мирним шляхом, через діалог можна досягти цього.

Михайло Папієв, голова Чернівецької обласної організації ПАРТІЇ РЕГІОНІВ

Прес-служба ПР області 
 Вівторок, 28 січня 2014

Нагадаємо, Чернівецька обласна Народна рада звернулася до депутатів від Партії регіонів. 

Шановні депутати

місцевих рад від партії регіонів  в Чернівецькій області!

 Серед вас є й шановні та відомі на Буковині люди, які потрапили в ряди членів та фракцій ПР в силу різних причин та життєвих обставин. Звертаємось до вас, бо сподіваємось на прояви мужності та наявність сумління з вашого боку. На даний час Партія регіонів остаточно перетворилася з політичної партії в злочинне угрупування, яке узурпувало в неконституційний спосіб усю владу в країні. Через дії представників «Партії регіонів» (надалі партією її можна називати тільки в лапках) Україна знаходиться в стані найбільшої та найдраматичнішої суспільно-політичної кризи за весь період державної незалежності. Однак ті, хто довів країну до цього стану, не лише не зробили жодного кроку для  розв’язання кризи, але навпаки – посилюють процес перетворення демократичної держави, орієнтованої на інтеграцію з Європейським Союзом, на тоталітарний осередок нової євразійської псевдо-імперії  з центром у московському Кремлі. 

За період загострення політичної кризи Україна на очах її громадян звернула з євроінтеграційного курсу та стала на шлях зближення з авторитарними режимами Російської Федерації та її сателітів. На цьому тлі  відбулися численні криваві розправи над противниками режиму, розгорнулася системна кампанія індивідуального терору – із побиттями, підпалами машин та офісів, залякуванням, шантажем та вбивствами. 

16 січня 2014 року на очах у засобів масової інформації (а отже – громадян України та  спостерігачів за ситуацією в демократичних країнах світу) в незаконний спосіб відбулося прийняття бюджету, в якому головними статтями витрат стали видатки на посилення поліцейського режиму в країні. Водночас була блискавично, без жодного обговорення, прийнята низка законів, які повністю знищують всі демократичні надбання України, гарантовані Конституцією – свободу слова, свободу мирних зібрань, свободу пересування. В цьому процесі головну роль зіграли  депутати від фракції «Партії Регіонів», зокрема, й ті, що представляли наш край – Артем Семенюк та Генадій Федоряк, Іван Попеску, Іван Мирний та Ян Табачник.  

Ми, члени Чернівецької обласної Народної ради, переконані самі й переконуємо вас: сьогодні ви, представники «Партії Регіонів» у місцевих органах влади, повністю розділяєте відповідальність за дії своїх «старших» колег по партії. На вас лежить така ж сама провина за перетворення хай і незрілої, але демократичної України, на тоталітарну державу, для якої зачиняються двері цивілізованого світу. Відтак, вашим моральним обов’язком сьогодні має стати прийняття єдино правильного рішення – залишити  ряди «Партії Регіонів», аби таким чином позбавити це угрупування можливості узурпації влади. Лише так ви можете реабілітуватися в очах суспільства, яке прагне для України долі розвиненої демократичної держави, а не поневоленого придатку євразійських режимів.

Громадянський обов’язок кожного народнообраного депутата – бути з своїм народом, разом боротися за свою Незалежність та Волю України!

 26 січня 2014 року

м.Чернівці

 Чернівецька обласна Народна рада

1


КОМЕНТАРІ (2)

Це диктатура, котра давала можливість людям, які замість годувати сім’ї (цікаво. яким коштом виживала дружина і дитина сараки-козака з Хотинщини), місяцями товклися в центрі Києва, перетворюючи одне з красивіших міст Еуропи на стайню?

Немає на них Тимошенко

avatar

Мирним мітингувальникам і патрійотам

28 січня 2014 14:04

Папиев, Галыць, Куцак, Гайничеру практически уничтожили областную партийную организацию, сделали ее бутафорной. Позанимав управленгческие места в нашей области, дорвавшись до областного бюджета, эти приспособленцы сознательно привели партийную организацию к краху. Господа приспособленцы! Вы не имеете никакого морального права обращаться к рядовым членам партии, которых вы нагло предали. Вы своим бездействием превратили наш любимый многонациональный город в пристанище правых радикалов, фашиствующих элементов. Вы господа еще и трусишки, попрятали свои задницы! А оно и понятно, ведь областная и городская организации существуют только на бумаге. Ни стыда у вас ни совести господа ! Вон приспособленцев из наших рядов!!! 

avatar

настоящая партия гегионов

28 січня 2014 21:34