Папієв з Галицем заочно виступили за єдність України і засудили агресію Росії, а Салагор нагадав, як керована ними більшість відмовлялася засуджувати  Харківські домовленості 2010 року

Папієв з Галицем заочно виступили за єдність України і засудили агресію Росії, а Салагор нагадав, як керована ними більшість відмовлялася засуджувати Харківські домовленості 2010 року

02.03.2014, 19:02

Екс-голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв зараз перебуває на лікарняному, тому не зможе взяти участь у сьогоднішньому засіданні позачергової сесії обласної ради.

Він висловлює переконання, що шляхом переговорів за участю стратегічних партнерів вдасться врегулювати ситуацію, яка склалась в Україні.

Михайло Папієв просить врахувати його голос на засіданні сесії облради під час прийняття всіх рішень й звернень щодо збереження миру, спокою, територіальної цілісності, єдності, унітарності України та недопущення військової агресії з боку Росії.

Про це йдеться на сторінці Чернівецької ОДА у соціальні мережі facebook.

Повідомлення аналогічного змісту у ФБ також залишив колишній перший віце-губернатор Буковини Г.Галиць. 

Нагадаємо депутати Чернівецької обласної ради одноголосно оголосили Росію окупантом. Під час обговорення питань порядку денного, коли депутат Бауер почав правити узгоджені проекти рішень,  депутат Салагор нагадав, як більшість облради відмовилася засудити Харківські домовленості 2010 року щодо продовження перебування в Криму Чорноморського флоту Росії. 

1