Папієв з Галицем ведуть область до повного банкрутства

Папієв з Галицем ведуть область до повного банкрутства

20.06.2012, 19:13

Чернівецька обласна державна адміністрація мала би формуватися вищим керівництвом держави з професійних і висококласних фахівців, — вважає народний депутат Геннадій Москаль. — Я не розумію, як можна тримати менеджерів, котрі замість прибутків приносять державі лише збитки.

Фінансовий результат діяльності Чернівецької області в 2011 році є збитковим і становить 46 070,0 тис.грн. збитків. Підприємств, які отримали прибутки, — 61,4 %; їх фінансовий результат складає 65 5870,8 тис.грн. Зате аж 38,6 % підприємств в області працювало збитково, їхні збитки становлять 701 940,8 тис.грн.

Не уявляю собі, щоб який-небудь приватний підприємець тримав у штаті менеджерів, які завдають тільки збитків і ведуть підприємство до банкрутства. Однак у Чернівецькій ОДА відбувається саме так.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Це грубий покльоп і провокація. Москалю ж пропонували посаду директора книгарні - там би і показав який він менеджер. Сам Грицько Таврічєскій  Турятинський пропонував. А він кожне слово своє зважує - дуже відповідальна і грамотна сволоч   людина. Інакших в банду партію не беруть. Тільки такі - без честі, совісті достойні проффесіонали привели  область до повної жопи розвитку і розквіту с/г і особливо птахівництва. Та  і банда партія поставила завдання Папієву взяти всі 4 округи і вибрати до ВР самих гідних членів банди партії

avatar

Семен

20 червня 2012 15:02