Папієв пообіцяв оплатити трансляцію сесії облради на вулицю, Мунтян пропонує допустити людей прямо в приміщення облради

Папієв пообіцяв оплатити трансляцію сесії облради на вулицю, Мунтян пропонує допустити людей прямо в приміщення облради

01.02.2014, 21:42

Про те, що голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв готовий організувати пряму трансляцію засідання позачергової сесії обласної ради на площу перед будівлею облради і навіть оплатити трансляцію з власної кишені повідомив депутат Микола Харабара. Про це він сказав  в кабінеті чинного заступника голови обласної ради Валентина Маніліча, де 31 січня відбулося заплановане засідання колегії облради. На колегії розглядалися питання дати проведення позачергової сесії обласної ради і її порядок денний.

Натомість депутат облради, керівник фракції «За Батьківщину» Іван Мунтян повідомив, що двері обласної ради будуть відчиненими для людей. Звісно, що сама сесійна зала не зможе вмістити усіх охочих, але бути в приміщенні облради в час, коли тут триватиме сесія, зможуть усі.

До речі, однією з умов проведення сесії була вимога «регіоналів» вивести людей з приміщення – Народна рада на це не погодилася. Ми дали «регіоналам» ще день-два на роздуми, ми хочемо мати гарантії того, що наші вимоги будуть підтримані».

Фото Ігор Гамаль

1