Папієв і Бурбак обмінялися 'люб'язностями': губернатор назвав опозицію 'б/у', а її лідер на Буковині - 'міцних господарників' з партії регіонів тими, з кого пісок сиплеться

Папієв і Бурбак обмінялися "люб'язностями": губернатор назвав опозицію "б/у", а її лідер на Буковині - "міцних господарників" з партії регіонів тими, з кого пісок сиплеться

19.07.2012, 22:10

Голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв закликав мешканців Кельменецького району голосувати за представників влади на найближчих парламентських виборах. Як повідомляє кореспондент порталу «Чернівці. Коментарі», про це він заявив сьогодні під час зустрічі з активом села Зелена Кельменецького району.

"Єдине, що може запропонувати опозиція - вивести вас на мітинги, - пояснив губернатор. - Навідміну від них, ми вже продемонстрували, як можна ефективно працювати: відкриваючи дитячі садочки, медичні заклади та інші об`єкти інфраструктури".

На переконання Папієва, той, хто голосує за опозицію, віддає свій голос політикам "бувшим у використанні", які будучи при владі, не змогли довести своєї ефективності.
Він запевнив селян, що якщо до влади прийде опозиція, то "три роки в нічого конкетного в Україні робитися не буде".

Натомість, на думку губернатора, нинішній владі в області вдалося вибудувати чітку вертикаль, досягти "повного порозуміння" в обласній раді. І тепер, щоб така конструктивна співпраця була й у Верховній Раді, необходно обрати до неї саме ставлеників партії влади.

Сьогодні голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв перебуває з робочою поїздкою у Кельменецькому районі.

На приміщенні Кельменецької районної лікарні, де проходить сьогодні мітинг з приводу відкриття відділення, вивісили розтяжку з надписом "Буковина - край, де варто жити", виконану в кольорах і стилістиці реклами ПР. Як зазначила ведуча дійства, відкриття нового відділення стало можливим "завдяки депутатському корпусу Партії регіонів".

«Якщо губернатор називає опозицію «бувшою у використанні», то від цих «міцних господарників», як його команда, не лише тхне нафталіном, а просто пісок сиплеться».

Так порталу «Чернівці. Коментарі» прокоментував заяву голови Чернівецької ОДА Михайла Папієв начальник обласного штабу об`єднаної опозиції «Батьківщина» Максим Бурбак.

«Після їх двохрічного господарювання буковинцям ще доведеться багато років розгрібати усі їх «досягнення і покращення», - заявив Бурбак.

Він також зазначив, що «з нетерпінням чекає, яких саме «міцних господарників» готова запропонувати ПР мешканцям Кельменецького та інших районів області».

"Переконаний, що коли Партія регіонів представить своїх кандидатів на мажоритарні округи, у біографіях та трудових книжках цих «менеджерів з покращення» можна буде прочитати багато цікавого", - зазначив політик.

Фото з офіційного сайту ОДА
«Чернівці. Коментарі»

1


КОМЕНТАРІ (2)

Народ! В нашій області треба міняти владу. Нічого крім брехні і показухи , а також дерибана ці горе господарники не можуть. Вони ведуть себе ніби хазяї життя, а всі ми бидло.

У людей та громад позабирали всі права, ми їм потрібні лише на виборах. Буковинці думайте добре!

avatar

знаючий з Кельменців

20 липня 2012 08:41

О, да. Відомі господарники - Папієв, Галиць, Темирівський ;))). Політичні проститутки.

avatar

Семен

20 липня 2012 09:38