Папієв каже що звинувачення ОПОРИ на його адресу однобокі й упереджені

Папієв каже що звинувачення ОПОРИ на його адресу однобокі й упереджені

21.04.2014, 14:28

Про це екс-голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв сказав в інтерв'ю газеті "Свобода слова". З контексту відповіді екс-очільника області також можна зробити висновок, що його заклики голосувати за Геннадія Федоряка насправді могли бути жартом. Бо виборці тоді жартували з кандидатом у народні депутати. 

7 серпня голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв перебував з робочою поїздкою у Глибоцькому та Сторожинецькому районах. Разом з ним перебували 2 кандидати від Партії регіонів: Геннадій Федоряк (Голова ПАТ «Чернівцігаз», ставленик Дмитра Фірташа) – кандидат в окрузі 203 (Новоселицький, Глибоцький райони, частина Сторожинецького району, частина Садгірського району міста Чернівці); Михайло Бауер (директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької облдержадміністрації) – кандидат в окрузі 202 (Путильський, Вижницький, Кіцманський райони, частина Сторожинецького району). Михайло Папієв використав свій робочий час із користю для кандидатів від Партії регіонів, провівши серед населення Глибоцького та Сторожинецького районів грунтовну агітацію за них.

У розпорядження ОПОРИ потрапило 6 коротких відеороликів, знятих під час цієї робочої поїздки. На всіх них Михайло Папієв не цурається прямим текстом агітувати за кандидатів регіоналів, часом, навіть переходячи до погроз та шантажу.

Михайло Папієв агітує за Геннадія Федоряка (Опришени)

Михайло Папієв агітує за Геннадія Федоряка (Станівці)

Папієв агітує за Геннадія Федоряка (Йорданешти)

Папієв агітує проти суперників Геннадія Федоряка

Папієв агітує за Федоряка, хоч і не любить його

Михайло Папієв агітує за Михайла Бауера

 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Цей алкаш насправді думає,що всі кругом ідіоти.Він вже повністю свої мозги пропив і несе всюку ехінею.Посадіть його за грати, нехай там дає інтервью.Де подівся його видурок тьома який разом з папаєм наобіцяв людям  три короба,щось ніде його не чути!

avatar

Це називається сам дурак

21 квітня 2014 15:20

avatar

Василий Забродский

21 квітня 2014 19:57