Папієв каже, що там де потрібно, він радо погодився на 'донецьких' керівників для Буковини

Папієв каже, що там де потрібно, він радо погодився на "донецьких" керівників для Буковини

07.10.2013, 18:55

Голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв позитивно ставиться до того, що керівні посади в області все частіше дістаються вихідцям зі Сходу та Півдня країни та вважає ротації в правоохоронних органах корисними. Про це він розповів, відповідаючи на запитання molbuk.ua під час брифінгу. 

- Питання призначень врегульовані сьогодні чинним законодавством України і в кожному конкретному випадку в Чернівецькій області призначення відбуваються в чіткому дотриманні законодавства України. Там, де потрібне погодження облдержадміністрації, на всіх призначеннях - погоджене ОДА і мною особисто, як її головою. Питання ротації кадрів, особливо в правоохоронних органах — питання, до якого я ставлюся позитивно. В тому плані, що ротація кадрів дозволяє керівнику, який приходить на посаду, по-новому подивитися на всі аспекти роботи того чи іншого правоохоронного органу і зробити відповідні коригування. Всі ротації, що проходили за час мого керування, мали позитивне значення для Буковини. Саме ж підпорядкування заступників, керівників районів залишається з тих кадрів, які працюють у Чернівецькій області. Поживемо — побачимо.

Нагадаємо, що за останній рік в області відбулася низка призначень у різних відомствах. Зокрема, начальником Головного управління Міндоходів у Чернівецькій області став уродженець Донецька Олексій Тімарцев, а головним прокурором області став 32-річний виходець із Донбасу Павло Павлюк.

Джерело: molbuk.ua

Нагадаємо, в коментарі "Молодому буковинцю" народний депутат України Максим Бурбак сказав, що "на Папієва у Києві ніхто не зважає". Свідченням того, що губернатора краю списали з рахунку стало призначення нового прокурора Чернівецької області, - переконаний нардеп.

Колаж Івана Трача, який ілюструє цю тезу. 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Дуже "корисними" саме для Папайки були призначення Вдовиченка та Черниша на митницю. Те що ці два діяча перетворили область на столицю контрабанди в країні, так це дрібнички. Головне, щоб відкатик був відповідний!

avatar

Вамеш

07 жовтня 2013 13:37