Папієв готовий сприяти Садгорі у відділенні від Чернівців?

Папієв готовий сприяти Садгорі у відділенні від Чернівців?

02.04.2015, 22:29

Про це колишній голова Чернівецької ОДА, а нині народний депутат України Михайло Папієв написав на своїй сторінці у ФБ. Таким чином він прокоментував новину, про те, що садгора нібито хоче відділитися від Чернівців. Свій коментар член тіньового опозиційного уряду чомусь написав російською мовою. Зважаючи, що пост було розміщено 1 квітня, можливо, так політик пожартував на День дурня. 

Этот населенный пункт с многовековыми традициями и культурой должен восстановить историческую справедливость и стать обособленным от Черновцов городом. У Садгоры невероятный экономический потенциал - местный коммунальный Калиновский рынок, многие крупные торговые центры. То есть, этот город может самостоятельно существовать без принадлежности к Черновицкому горсовету, который последние годы вообще не выделяет никаких средств на развитие этого района. Я готов влиять на решения парламента ради того, чтобы удовлетворить территориальные и экономические потребности моих земляков.

Нагадаємо сьогодні про проблеми Садгори говорив також колега пана Папієва по Верховній Раді, проте опонент у політиці народний депутат України Максим Бурбак. 

- 31 березня була річниця - 4 роки, як  депутати міської ради знімали законно обраного мера Чернівців Миколу Федорука. Символічно, що зустріч у Садгорі, де розглядалося питання про ліквідацію районного поділу в Чернівцях, відбулася саме цього дня. А на зустрічі були присутні: і Кушнірик, і Сорохан, і Сірман, і Ткач, і всі вони говорили про захист місцевого самоврядування у Садгорі. У мене питання: коли вони були щирими? Коли залишили місто без законно обраного голови - віддали його на поталу регіоналам і смотрящим Продану і Михайлішину, чи зараз, коли  ратують за Садгору. Відповіді я не почув. Ми чудово розуміємо: почалися виборчі перегони і агітація. І їм байдуже, що вони роблять. На їх думку, в Садгорі треба створити адміністрацію. Це тоді, коли адміністративно-територіальна реформа передбачає ліквідацію ОДА та РДА. Шановні, назвіться управлінням, відділом, департаментом. Почитайте ті закони, які ухвалено, а не займайтеся популізмом. 

РАНІШЕ МИ ПОВІДОМЛЯЛИ:

У міністра соцполітики тіньового уряду Михайла Папієва вкрали паркан

1


КОМЕНТАРІ (7)

Психічно хвора людина. Манія регіональної величі в суміші із безмежним снобізмом.  Пора на сповідь ......

avatar

Володимир

02 квітня 2015 19:45

Попиев всегда был РЫГО-АНАЛОМ

avatar

Сергій

02 квітня 2015 20:25

avatar

Валерій Олійник

02 квітня 2015 20:44

avatar

Валерій Олійник

02 квітня 2015 20:50

Бурбак телепень!!! Садигурі ВОЛЮ!!!

avatar

Попереднік

02 квітня 2015 21:06

Чи чули хоч пів слова від Папієва про відділення Садгори коли він був головою ОДА ? Чистий популізм.

КП Калинівський ринок зареєстрований де ? Там саме він і буде зареєстрований після гіпотетичного відділення Садгори, будуть отримувати якісь копійки за оренду землі і все. Тема вигідна тільки політиканам.

Чи попадуть теперішні депутати до наступного складу, для початку запитайте у себе ,  нормальна партія включить до списку, або висуне по округу кандидатом у депутати до міськради представника ПРигів ? Тому і пробують щось каламутити та показувати свою значущість в вирішенні питань громади.

avatar

Василь

03 квітня 2015 13:27

Чому цей сепаратист досі не в тюрмі?

avatar

гриша

03 квітня 2015 16:59