Папієв допускає, що в законах про диктатуру є 'якісь недоречності', але винна в цьому не влада, а опозиція

Папієв допускає, що в законах про диктатуру є "якісь недоречності", але винна в цьому не влада, а опозиція

21.01.2014, 02:40

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації висловив свою позицію щодо прийнятих 16-го січня законів. Зокрема він зазначив, що практика застосування норм цих законів існує в країнах Європейського Союзу. Також чиновник переконаний - в цій ситуації необхідна належна робота Верховної Ради України. 

Михайло Папієв, голова Чернівецької облдержадміністрації: «Якщо змушена була ВРУ приймати держбюджет й інші закони в тих умовах, і ви їх бачили, то уявити собі, що будуть супер якісні закони без належного обговорення цих законів, внесення правок, які мали б робити в першу чергу опозиція, бо такі закони мають бути збалансовані, то це провина в тому числі й опозиції, що є якісь недоречності».

Джерело: mtrk.com.ua

На фото за диктаторські закони голосують нардепи-буковинці Семенюк та Федоряк.  

Водночас, коментуючи сьогодні акцію протесту журналістів під стінами ЧОДА, губернатор заявив, що йому дуже не хотілося б, щоб застосовувати ці закони почали з Буковини. Журналісти розцінили ці  слова Михайла Папієва стосовно практики застосування прийнятих законів і подальші в цьому ж руслі, як залякування та спробу придушити журналістський спротив.

За словами члена фракції "Батьківщина" Володимира Яворівського, закони надруковано попри обіцянку Януковича не друкувати їх, поки триватимуть переговори.

"Наклад із диктаторськими законами було запущено у друк раніше графіка, можливо, передбачаючи, що можуть бути якісь ускладнення. Коли ми приїхали, газети були віддруковані та спаковані, а частина вже направлена в області. Нічого зробити вже не можна було", - повідомив Яворівський.

Він також уточнив, що в газетах опубліковано весь пакет диктаторських законів і сьогодні опівночі всі ці закони стануть чинними.

"Завтра ми всі прокинемось в інший Україні", - додав депутат.

Яворівський також розповів, що велику пачку газет мають намір спалити на Майдані.

1