Панчишина виключили з 'Фрону Змін' за муку

Панчишина виключили з "Фрону Змін" за муку

04.07.2012, 16:27

Подання до центральних органів щодо виключення Руслана Панчишина з "Фронту Змін" місцева організація партії зробила вже два місяці тому. "Ще 3 квітня 2012 року, щойно нам зателефонували з району, що Руслан Панчишин роздає людям якісь продуктові набори, ми зробили відповідне подання, - повідомив кореспонденту BukNEWS голова Чернівецької облорганізації "Фронту Змін" Максим Бурбак. - Ми категорично проти будь-яких форм підкупу виборців. У тому числі продуктовими наборами. Так, як це до травневих свят робили депутати провладних партій. Усі такі випадки ми документуємо, а згодом будемо повідомляти про це Центральну виборчу комісію. І реагувати на такі повідомлення вона повинна згідно з законом".

Водночас Максим Бурбак заявив, що  очолювана ним політична сила і далі підтримуватиме намагання Панчишина, якого достроково усунули з посади мера Новодністровська, домогтися справедливості. "Вирішувати це питання, так само як і в Чернівцях і ще двадцяти інших містах України, де мерів усунили з посад, має громада, а не депутати", - наголосив голова облорганізації "Фронту Змін".

12 квітня 2012 року Вінницький апеляційний суд відновив на посаді Новодністровського міського голови Руслана Панчишина. А вже 20 квітня суддя ВАСУ Амєлін, відкрив касаційне провадження і виніс ухвалу про зупинення виконання рішення суду яке вступило в законну силу.

Учора, нагадаємо, сайт  molbuk.ua повідомив, що У Хотинському, Сокирянському та Кельменецькому районах Чернівецької області пенсіонерам вже кілька тижнів роздають по 5 кілограмів борошна в одні руки. - На стовпах у Сокирянах, Кельменцях та у Хотині були оголошення від Панчишина. Але за 5 кілограмами борошна до Хотина пенсіонери не їхали, тому його привезли до них – у Клішківці, - зазначили у місцевій сільраді.

Мер Новодністровська Руслан Панчишин був відправлений депутатами у відставку у вересні 2011 року. Навесні 2012 року екс-мер створив благодійний фонд свого імені. Згідно із повідомленнями місцевих ЗМІ, Руслан Панчишин має намір балотуватися до Верховної Ради по виборчому округу №204 з центром у місті Хотин. До меж цього округу входять населені пункти, де пенсіонерам роздають борошно.

1


КОМЕНТАРІ (2)

з заголовку я так і не зрозумів, за що виключили панчишина - за муки чи за борошно?

avatar

04 липня 2012 13:50

Не важливо за що, важливо, що виключили

avatar

За мукУ

04 липня 2012 14:48